Skocz do zawartości
HAIZ

Komputronik klamie???

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :?

Jak jest pro to musi mieć 8 potoków - nie ma innej możliwości.

Nie widzę problemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się ciesz, że za taką cenę masz 9500Pro :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :? wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :?   wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

Jakby co to im odeślesz i pamiętaj otwórz przesyłkę przy gościu i zobacz czy faktycznie nie jest połamana :wink: - tylko w obecności kuriera można spisac protokół.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :?   wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

:arrow: nie mogles wczesniej napisac mail'a / zadzwonic do nich i wypytac sie o interesujace informacje? do koga masz teraz zal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia.

a nie pomyslales, ze sklep kupuj od komputronika taniej ? :D :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro.

Bez jaj ... Takich przekretow to raczej nie robia.

Jakby to byl 9500 NP to sie zglaszasz do nich i mowisz ze dostales NP a zamawiales PRO i tyle. Musza Ci wymienic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieno troszke jestem wstawiony ale z tego co rozumiem to jest problem ....bo dostales karte lepsz niz myslales?

boze zatrzymaj swiat ja wysiadam.

odpalaj jakiegos nfs:u i nie nazekaj

pozdro :)

Nie on tylko muwi ze sie boij ze jak na stronie nie pisze ze radeon 9500pro ma 8 potoków to ze mu dadza r9500np z 4 potokami. To tak jak by ci dali r9500pro nie wspierajacego dx9. To ze r9500pro ma 8 potoków i dx9 jest normalne i odstepstw od tej reguly nie ma.

Przynajmniej tak mi sie zdaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wogóle kupując w sklepie internetowym można w ciągu 2 tygodni się rozmyślić i zwrócić towar, bez żadnej przyczyny - muszą oddać kasę

Powaga? Mówisz, że jak zamówię procka, pokatuję go pod kątem o/c i jak się okaże mało podkręcalny to mogę odesłać? To niezłe pole do nadużyć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...