józef Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Czy ASRock K7S8XE+ ma większe możliwości OC niż K7S8XE R3.0, Z opisu producenta nic takiego nie wynika a różnica w cenie jest spora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Xe+ ma s ata i raid nie roznia sie raczej niczym inymm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
józef Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Xe+ ma s ata i raid nie roznia sie raczej niczym inymm. Wielkie dzięki! bo sata ani raid nie są mi potrzebne. Mam jednak jeszcze jedno pytanie, czy płyty te obsługują dzielnik FSB/PCI 1/6. Mam durona 1400. Czy jak ustawię magistralę na 200Mhz to nie spowoduje to podniesienia taktowania AGP/PCI ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 człeniu weź idź z takimi pytaniami :!: ile razy trzeba ludziom tłumaczyć że SIS 746, 746 fx i 748 mają zablokowane pci :!: dzielników nie ma bo zawsze pci masz wzorowe czyli 33 MHz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
józef Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 To super! Sorry za moją niewiedzę. Nigdy w życiu nie miałem do czynienia z płytami na tych chipsetach. Wielkie dzięki Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...