Szymon Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam! Mam takie krotkie pytanko. Czy jest mozliwosc wzmocnienia napiecia diody od hdd? na wyjsciu z plyty glownej? Bo obecnie swieci ledwo ledwo, a chcialbym zastosowac 5 diod wiec sami rozumiecie ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 IMHO ciezko :/ Teoretycznie mozna by bylo zastosowac jakis wzmacniacz ale to juhs wiecej zachodu. MOJA RADA: znajdz mniej pradozerne diody ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 :-) pieprzeni producenci mobo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Szymon: da się :) http://www.moddingtech.de/content.php?cat=...hddlightflasher Jakbyś niedał rady tego zrobić to odezwij się na priv to ci zmontuje takie coś na profesjonalnej płytce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja mam podłonczone 2 super jasne ledy 5mm tylko bez rezystkora i świecą ładnie!!! Już mam tak z rok i niemam żadnych problemów, jak będe miał czas to podłoncze więcej i zobaczymy jak będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 piter ale tego chyba nie masz podpietego do wyjscia na diode hdd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hmm, a nie daloby sie czegos takiego zmontowac w oparciu o przekaznik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 jaki przekaznik ? rezystorek i maly tranzystor i problem rozwiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 RaF - jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 piter ale tego chyba nie masz podpietego do wyjscia na diode hdd??Pod wyjście z płyty hdd, i jest extra, żadnych problemów, a mam tak juz z rok będzoe bity, i jest kozak!!!!!!!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...