snaj* Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 No wlasnie jaka jest srednia temperatura w obudowie w dajmy na to srednio grzejacym sie kompie ?! I jaka bedzie na takim sprzecie : HuntKey Silencer, VGA Silencer, 6000AlCu na A1.6 delikatnie OC w trybie Silent, na nb Zalman ZMNB32J, W obudowie z przodu zasysajacy Papst lub Artic TC z tylu wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy Arctic TC, buda zamknieta. Jestem ciekaw bo Papst nie chce kupowac ze wzgledu na stala ilosc obrotow i spory podmuch ktory wywoluje bo to moze powodowac halas ze wzgledu na kratki w obudowie. Znowu Artic ma regulowana ilosc obrotow ale jak temp wewn bedzie za duza to tez bedzie kicha bo bedzie smigal na wysokich obrotach :? Tak wiec jaka jest ta temp w srednio (albo mocno) grzejacym sie kompie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskit Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ja mam 35 sopni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ja mam 36 ale komp stoi nad kaloryferem , jakies 8 cm, jak stoi na biurku to 28, 3 wentyle w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Buda otwarta temp. 33-35*C, jak otowrze balkon to do 25*C i mniej zejdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 U mnie: 1 wentyl wyciągający z budy Arctic :) temp. śr. - 33-34*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 ja mam akurat teraz (nic nie robie na kompie, tylko przegladam www) 25C w budzie..a na procku 40C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja mam 33C w budzie i 41C na procku w tej chwili 1 wentyl wciągający i jeden dodadkowy w zasiłce :D (mod) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 u mnie w budzie 27st.C - info w configu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 To moze byscie od razu podawali jakie macie temperatury w pokoju, bo inaczej te wyniki nic mi nie mowia. I jeszcze w ktorym miejscu na plycie jest umieszczony czujnik temperatury, bo wiadomo ze inna jest na dole a inna u gory obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja mam w pokoju 21C w obudowie 34 C po ostrym godzinnym giercowaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 No wlasnie u mnie w pokoju 25C, ale na CPU mam az 48 IDLE (buda otwarta !!) !! I to drugie mnie martwi ! Czy HuntKey i Arctic (oba wyciagajace) + nawiewajacy na coolera FB123 rozprosza to zeby bylo znosnie w srodku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 może nie uwierzycie, ale mam.... 10 stopni (proc 21). Obudowa Chieftec z kompletem wentyli (5 szt)... A to wszystko dzięki awarii ogrzewania :) Jutro mają włączyć :) Mi tam pasuje, lubie takie temperatury, a i komp nie narzeka (leeepiej sie kręci ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 27 w obudowie - w pokoju 25 - czujnik nie wiem gdzie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Temperatura śr. w budzie 33-34*C. A w pokoju ok. 23*C Jeden wentyl wyciągający Arctic. A na procku 42-45*C :) ( boxowy wentylator ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klej Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 To ja chyba troszeczkę was zaskoczę (siebie też:P) Po POTĘŻNYM, 4-ro godzinnym :D graniu w NFS:U na procku (Athlon 1700+@2200+) 40st C, a w środku budy 22st C !!!! Buda zamknięta, jeden wiatrak wysysający z tyłu. Buda roczna Codegen, zasilacz 300W orginalny codegenowski... Temperatur w pokoju ok. 20-21st C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 No to ja was WSZYSTKICH pobije :) [oprocz "awarii ogrzewania :P] Po 4-5 godzinkach zasuwania w gierki [rozne] mam cos takiego [sprzet jak w podpisie] CPU : 32 stopnie Case: 19 stopnie niezle nie :P jestem BOSKI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 właśnie chciałem znowu pobić 20k w 3dm2001 ale mimo takich temp nie udało mi się :( - trzeba karte wymienić dodam żę podobno abit zawyża temp na cpu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Temp. w budzie 28C, w pokoju 22C, prawa ścianka obudowy zdjęta, jeden wentyl wtłaczający powietrze ... PS W środę wreszczie dostanę obudowę Chiefteca + 3wentyle (od 6 stycznia czekam :evil: ). Jak zmontuję wszystko to dam znać jaka temp. w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Moje tempki: Pokój - 22 Buda (Modecom Prostation) - 27 Procek (jak w podpisie) - 48 (kodowanie Divx) Jeden wentyl wypychajacy(z tylu obudowy), buda zamknieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...