masin Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ktory ze spodobow lepsiejszy ? Omegi ? czy moze Calalyst + riva tuner ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja uzywam omeg bo przy okazji coś tam s poustawia ze jest większa wydajność. Ale zrób jak chcesz. I omegi działaja tylko pod xp i 2000 nie wiem jak jest z riva tunerem i catalystami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 oba sposoby są dobre, ja uzywam Riva Tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-MAN Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Urzywam omegi 3.10 w tej chwii i jest ok 4100 w 3dmark2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Referencyjne + RT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...