spavatch Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ja sie juz w ogole nie znam i zdaje sobie sprawe ze nie powinienem zabierac glosu ale jak czytam ten watek to az kusi mnie zeby powiedziec "jak kto plywac nie umie to mowi ze woda niedobra" :lol:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ja za moją pierwszą dechę dałem 65zł :lol: ale pare oille (a uczyłem się :) ) i poszły trucki (pękły...tak jakby były z plastiku :) ) Teraz służy jako deska do...hmmm...nazwę to "snow skat`u" (sama decha bez trucków) :) Teraz mam za 130zł (czyli za tyle ile Ty chcesz poświęcić) i jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 stary troche przeplaciles bo ja te deski mam po 200 zl:) Jakie deski? wszystkie :D zero np:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...