K!3R4 (W) Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 MOja konfiguracja to ASRock K7S8X v3.0 wspomniany Athlon Pamiec 1 kosc 256 mb ddr 400 Kingmax Cl2.5 reszta jak w podpisie teraz tak podkrecalem tylko fsb bo ludzie na tym forum mowia ze ta plyta ma zblokowane pci i agp wszystko idzie ladnie do momentu 151X15 (temp max 49 C)gdy ustawiam 153X15 to juz na starcia windy mam niebieski ekran pamieci w biosie zmniejszylem do ddr333 bo myslalem ze moze one nie wytrzymuje CL ustawiony jest na 2.5 co mam zrobic by dalej poszlo jade na biosie p1.90 zwiekszyc vcore? jesli tak to o ile (moge tylko 5%) Prosze o pomoc i z gory wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 bez pradu nie pokrecisz ... zajrzyj do FAQ i podstaw OC a potem zadawaj pytania ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 jakas kaprawą serie chyba masz 8O mi wstawal na 160 bez podnoszenia vcore ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 jakas kaprawą serie chyba masz 8O mi wstawal na 160 bez podnoszenia vcore ;) Mam Thortona on sie chyba niezle podkreca moze jednak te szyny agp i pci sa odbl.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 jakas kaprawą serie chyba masz 8O mi wstawal na 160 bez podnoszenia vcore ;) Mam Thortona on sie chyba niezle podkreca moze jednak te szyny agp i pci sa odbl.? ale nie kazdy proc jest taki sam ja mialem z serii AQXEA czyli chyba z najlepszej do O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 U mnie niestety musze dac antkowi 2400+ napiecie 1,85V zeby wstal na fsb 160MHz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...