FumFel_20 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Witam. zainstalowałem tego firewalla i przy starcie kompa właćza sie to ccproxy.exe.Jak to wyłąćze to niemam netu.Mam neo ale podzielone na dwa kompy w mieszkaniu przez router.Problem jest w tym ze jak sciagam sobie cos przez dc++ netlimiterem ustawiam sobie zeby max sciagał 40 kilo i np.jeszcze cossciagam przez www.I teraz tak.DC jedzie 40 kilo , sciąganie mozillaidzie 10 kilo i ten ccproxy terż jedzie 10 kilo.I te 10 kilo mam w plecy.Nawed jak ogladam jakas strone internetową to jak zoabcze na podględzie dla poszczegulnych programów to i ten cc[proxy tak samo idzie.Czyli zabiera mi łaćze.Jak sciagam jakisprogram z jakiejsstrony to też mi idze 30 kilo bo reszte ten program zabiera.WTF :?: spodkał ktos sie z tym kiedys? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 nikt niewie? :? bo niewiem co robić, nie bede przecież wywalał całego nortona tylko dla tej rzeczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ccproxy Ci nie zrzera pasma (przynajmniej nie powinien :P) jego zasada dzialania powinna byc taka, ze jak cos ciagniesz, to ciagniesz przez niego a on poszcza do innej aplikacji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ja uzywam CCProxy i napewno nie zjada pasma.... wiec szukaj innego winowajcy :P BTW. skoro masz necik przez router to na co ci ccproxy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A czy idzie tak skonfigurowac ccproxy i DAP-a zeby wiecej ciagnal :?: My mamy blokady przy sciaganiu plikow i maxymalny transfer to 20 kilo idzie to w jakis sposob obejsc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 winowajca wywalony, wywaliłem ten plik ccproxy.exe i juz jest szybciej. sajmon:niewiem zainstalował sie z nortonem internet security 2004.Zmieniłem nazwe i odpaliłem od nowa windowsa i nie burchał ze niema pliku.Net w końcu przyśpieszył jak powinien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...