Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 tak sobie bladzilem po necie i natknolem sie na strone na ktorej jakis Typ wyczysci sobie i wypolerowal sowje WB w bardzo prosty sposob. Nie wiem w jakim to jest jezyku :-) ja znam tylko Angielski moze ktos z was by powiedzial w skrocie co ten Typ zrobil??? chyba to po Wlosku. To jest tu : http://www.insanewb.com/guide/cura_wb/pagina01.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ze zdjec mozna wywnioskowac tylko jedno. Przejechal papierem sciernym, potem pasta polerska a do srodka wlal jakas sol, albo kwas zeby wyrzarlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Ja umiem włoski i jak chcecie, to to przetłumacze. To co? Tłumaczyć??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jasne ze tlumaczyc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 no proste bylibysmy wdzieczni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 na kiedy chcecie tlumaczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat na kiedy chcecie tlumaczenie?Ja cieeeeee!!! Tlumacz to!!! - prosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat na kiedy chcecie tlumaczenie?No jak najszybciej by Ci sie udalo :D Jak to przeslesz? Na maila? Jesli tak to juz sie zglaszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat Ze zdjec mozna wywnioskowac tylko jedno. Przejechal papierem sciernym, potem pasta polerska a do srodka wlal jakas sol, albo kwas zeby wyrzarlo. nie kwas... a zwykly odkamieniacz :) taka flaszka kosztuje okolo 6-7zl... podobnego specyfiku urzywalem do odkamienienia chlodnicy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Ze zdjec mozna wywnioskowac tylko jedno. Przejechal papierem sciernym, potem pasta polerska a do srodka wlal jakas sol, albo kwas zeby wyrzarlo. nie kwas... a zwykly odkamieniacz :) taka flaszka kosztuje okolo 6-7zl... podobnego specyfiku urzywalem do odkamienienia chlodnicy ;) duzo bylo kamienia i czy duzo to dalo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Cytat Ze zdjec mozna wywnioskowac tylko jedno. Przejechal papierem sciernym, potem pasta polerska a do srodka wlal jakas sol, albo kwas zeby wyrzarlo. nie kwas... a zwykly odkamieniacz :) taka flaszka kosztuje okolo 6-7zl... podobnego specyfiku urzywalem do odkamienienia chlodnicy ;) duzo bylo kamienia i czy duzo to dalo ?? wiesz ile badziewia wyplynelo z tej chlodnicy co ja od Ciebie kupilem... to byl szlam... rudej wody... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Ze zdjec mozna wywnioskowac tylko jedno. Przejechal papierem sciernym, potem pasta polerska a do srodka wlal jakas sol, albo kwas zeby wyrzarlo. nie kwas... a zwykly odkamieniacz :) taka flaszka kosztuje okolo 6-7zl... podobnego specyfiku urzywalem do odkamienienia chlodnicy ;) duzo bylo kamienia i czy duzo to dalo ?? wiesz ile badziewia wyplynelo z tej chlodnicy co ja od Ciebie kupilem... to byl szlam... rudej wody... a ja nie czyscilem swojej podlaczylem bez czyszczenia srodka moze sie kiedys skusze i wyczyszcze podaj nazwe srodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Ten super srodek to jest chyba CILIT :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat tak sobie bladzilem po necie i natknolem sie na strone na ktorej jakis Typ wyczysci sobie i wypolerowal sowje WB w bardzo prosty sposob. Nie wiem w jakim to jest jezyku :-) ja znam tylko Angielski moze ktos z was by powiedzial w skrocie co ten Typ zrobil??? chyba to po Wlosku. To jest tu :http://www.insanewb.com/guide/cura_wb/pagina01.htm Phi :) Tak to ja mam wyszlifowanego mojego CAK'a 38 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Na wtorek to przetlumacze na pewno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...