Tomer Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 mam takie nietypowe pytanko czy zamontuje Titana TTC-D5TB na plycie MSI KT3 Ultra ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Myśle że tak ale głowy sobie nie dam uciąć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehe ja mam własnie tego tytanka na MSI KT3 ultra tylko jak sie go zapina najlepiej wyjąć zasilacz albo zakładac tytanka jak mobo jest na wierzchu 8) pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Tak zamontujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 oki thx chcialem sie tylko upewnic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 JAkby nie chciał wejsc ooler to pilnik lub szlifierke w rękę i wyciąć, ja musialem tak zrobić moim spire 5E34B3HH bo na solteku 75 kav zapieral sie o kondensatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...