Gość Grzybo Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Mam problem ze skonfigurowaniem karty life view fly video 98. Jezeli wie ktos jak skonfigurowac wszystko zeby dzialalo to prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ale jaki dokladnie masz problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a ja sie dolacze do tematu - skad mozna pobrac sterowniki do tej karty, bo ja gdzies zgubilem i teraz karta lezy na polce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 http://www.lifeview.com/download.html tutaj sterowniki a dokladnie tu http://www.lifeview.com/Download_BT878.html a co do problemu z konfiguracja to moze cos wiecej powiesz co nie dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzybo Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Juz nie mam tego problemu, bo sprzedalem karte, bo nie moglem jej zainstalowac. Mysle, ze problem moze byc tego typu, ze mam system Windows XP, pod ktorym nie wszystkie programy i urzadzenia dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja uzyam tej karty pod 98 na oryginalnych sterach lifeview dziala bez zarzutu Aha zapomnialem pod xp tez na oryginalnych ale wlasnie pod borgiem bo ten oryginalny program to mozna sobie darowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Faktycznie pod Win XP sterowniki sa hmm malo stabilne, a wlasciwie program. Karta np na borgu albo czyms innym chodzi dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...