Maciek OC Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Kupiłem sobie radka 9500 i jak chcę włączyć któregoś 3d marka, obojętnie jakiego 2001 czy 2003, to monitor staje się czarny i system w ogóle nie odpowiada :cry: . Dzieje się tak też w niektórych grach :cry: . Co to może być ?? Zasilacz to Modecom 350GTF a sterowniki to Omegi robione na Catalystach 3.10. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator_X Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A karta ma odblokowane dodatkowe potoki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Jak ma i jak nie ma jest to samo :(. Wszystko pod winem 98, starym po Geforsie. Jutro wywalam wina to zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 U mnie wywalało Marka2001 w teście nature i tym z karuzelą, po instalce świeżej windy 98se to samo, poprawiło się dopiero na XP. Ale u mnie 2003 chodził normalnie i gry też nie sprawiały problemów więc odpuściłem sobie marka2001 i XPki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 No dobra poradziłem sobie z tym problemem trzeba było ustawić AGP Mode 2x . No właśnie dlaczego nic mi nie działa jak jest AGP Mode 4x chociaż płyta główna obsługuje 4x ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Może nie zainstalowałeś sterowników do mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...