Trendzik Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 mam pytanko....jak chcem wgrać dzwonek do telefonu większy niż 50 Kb to wyskakuje komunikat że nie można.....więc mam pytanie..jak można zciąć utwór w formacie MIDI..... ponieważ mam np. Prodigy który zajmuje 70Kb i trwa 4 Minuty....lecz mi nie jest potrzebne to 4 minuty i chciałbym go skrucić gdzieś do 1 minuty.... Jak to zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Mam właśnie ten sam problem ;/ Instalowałem różne programy do obróbki audio ale żaden mi znajomy nie obsługuje midi;/ Jeżeli sobie jakoś z tym poradziles to daj znać. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoB Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 PsmPlayer - do odtwarzania midi, można nim też przyciąć midi'ka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Siemens Data Suite daje rade. Cialem nim midy do N6610, bo do mojego fona wszystko sie da zgrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...