pavloxx Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 MSI KT4v Athlon 1.7@ 2.2 2x 256 kingstone 333 cl2 ATI 9100 250/250 Baracuda 7 80GB FSB: 166 Ratio: 11.5 wynik w : PCMark 2964 PCMarks Możecie dawać swoje wyniki chodzi mi o porównanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 5628 :arrow: http://service.futuremark.com/compare?pcm04=28139 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 A ja mam 5172 a mam szybszy procek od Raptora tylko że on ma HT wyłączony ale niewiem czy to coś zmienia? http://service.futuremark.com/compare?pcm04=139250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Co ten temat robi w xtremalnym podkrecnaiu ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Co ten temat robi w xtremalnym podkrecnaiu ? 8O Mnie sie pytasz :?: ;] Hehe, i don`t know. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 ja mam 3242 bez oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ja nie moge uzyskac wyniku poniewaz pc mark wywala cos taiego: system suite must be selected and run to obtain pc mark score o co tu biega?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 a masz wszystkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly jakies media encodery najnowsze??(pisze przy instalce zeby sciagnac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 krzyczy mi tylko, ze failed to run WMV test czy cos w tym stylu. WMP9 jest zainstalowany. wiec nie wiem o co mu biega :/ moze masz gdzies podreka linka do samych codecow od WMP9, wazylo to cos kilkaset kilo. moze problemem jest nowszy build pc marka, bo mam ten build 1 a u Was widzialem, ze jest to bulid 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 musisz mieć nie WMP9 tylko WME9 :D - Windows Media Encoder 9 nie player :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 musisz mieć nie WMP9 tylko WME9 :D - Windows Media Encoder 9 nie player :DWMP9 powienien to zawierac :/ znalazlem to na M$ i poczytalem to to jest potrzebne tylko dla tych co sie bawia w obrobke video. Futuremark w tym momencie dal ciala. sciagne sobie to dziadowstwo bo duzo nie wazy a wyniku jestem ciekaw :) edit THX Raptor pomoglo :) moj wynik to http://service.futuremark.com/compare?pcm04=174387 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 musisz mieć nie WMP9 tylko WME9 :D - Windows Media Encoder 9 nie player :D Musisz mieć i Player'a i Encoder - to dwie różne sprawy. A mój wynik to 5309 - http://service.futuremark.com/compare?pcm04=48593 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 musisz mieć nie WMP9 tylko WME9 :D - Windows Media Encoder 9 nie player :D Musisz mieć i Player'a i Encoder - to dwie różne sprawy. A mój wynik to 5309 -http://service.futuremark.com/compare?pcm04=48593 LOL To w koncu co jest potrzebne do wyswietlenia poprawnego wyniku - player czy encoder? Jak odpalic testy hdd, bo jakos u mnie tego nie robi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 musisz mieć nie WMP9 tylko WME9 :D - Windows Media Encoder 9 nie player :D Musisz mieć i Player'a i Encoder - to dwie różne sprawy. A mój wynik to 5309 -http://service.futuremark.com/compare?pcm04=48593 LOL To w koncu co jest potrzebne do wyswietlenia poprawnego wyniku - player czy encoder? Jak odpalic testy hdd, bo jakos u mnie tego nie robi :?: i player i encoder :) testy HDD robi tylko zarejstrowana wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 LOL To w koncu co jest potrzebne do wyswietlenia poprawnego wyniku - player czy encoder? Jak odpalic testy hdd, bo jakos u mnie tego nie robi :?: Nie LOL tylko chwilę pomyśl - tak trudno zrozumieć, że player i encoder to dwie inne sprawy? Musisz mieć oba i tyle. :evil: Minimalne wymagania wg. futuremark'a: Minimum System Requirements x86 compatible processor, 1000MHz 128MB system memory 60MB of hard disk space (and additional 130 MB free space for HDD testing) DirectX 7 generation graphics adapter that is fully DirectX 7 compliant. Microsoft Windows 2000 or XP operating system DirectX 9.0 or higher runtime installed Microsoft Internet Explorer 6 installed Microsoft Media Player 9 installed Microsoft Media Encoder 9 installed Na stronach z downloadem było dokładnie napisane co potrzeba - nawet jaką wersję DivX'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...