tomekaa Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 jaką drukare wybrać do 300 zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Idz do takiego Media Markt i nie zawracaj wszystkim gitary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Luknij na to http://www.komputerswiat.pl/informacje/tes...id=sprzet-06_03 ale trudno dostać ten model bo wyszedł i350 a różni się tym że jest nieco szybszy przy drukowaniu :wink: a jak co to bierz Canona i250 to są naj ekonomiczniejsze drukarki ale na twoim miejscu wolał bym dołożyć i mieć i350 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Bierz tylko i wylacznie HP !!! (chyba 3550 jest do 300zl) 1) Nigdy nie ma problemu ze sterownikami, nawet jak sie drukarka zestarzeje masz wsparcie 2) Najtrwalsze kardridze - mozna je dopelniac kilkanascie razy, przykladowo Epsony tylko kilka razy... jesli w ogole :) 3) Bardzo popularne, znajdziesz pomoc na Forach dyskusyjnych 4) Jest ich duzo na rynku, za kilka lat z latwoscia dostaniesz kardridze - jest to szczegolnie wazne jesli mieszkasz w mniejszej miejscowosci 5) 3550 jest bardzo fajna (prywatna opinia), za te cene, to nie ma sie co zastanawiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ja polecam EPSONA 43SX. Kosztuje cos kolo 270zl. ladnie drukuje, zamienne wklady sa po 20-35zl....Wczesniej mialem EPSONA stylus 600 i po 5 latach zmarł...zapchały sie dysze od pelikanow,activejetow itp. :D Ta pewnie tez zdechnie jak sie bedzie drukowalo na tanich wkladach ale 5 lat drukowania za 270zl...oplaca sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Bahor wiesz co, nie skomentuje tych twoich zalet ale jednak się mylisz i nie potrzebnie tak zachwalasz, choć też mam drukarkę HP ale przyznam że koszty wydruku są wysokie, poza tym ja bym tym razem wybrał Canona, powyżej w poście dałem link z testów przeprowadzonych przez Komputer Świat, wystarczy tylko przy danych kategoriach dać 100% a przy pozostałych zero i przeliczyć i zaraz zmienia się ranking która drukarka w jakiej kategorii prowadzi. Wracając do kosztów wydruku i jakości to i w Chip'ie też ta drukarka pod tymi względami trzyma się w testach z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Carno: masz racje!!! Ale jesli chodzi o drukari tanie, to nie beda one sluzyly do drukownaia fotografii, bo jakbys nie patrzyl zawsze fotki wyjda kiepskie (nawet na Canonie). Do Epsonow mam uraz - byla jedna taka fajna seria tych drukarek :) co ludziom krew popsula nieziemsko Hp zachwalam, bo sam mam HP, kilkunastu znajomych tez ma HP i sobie chwala. A warto wziac pod uwage pomoc techniczna, dostepnosc tuszy (tych nieoryginalnych tez), dostepnosc do sterownikow... Wspomnisz moje slowa za kilka lat jak drukarka sie zestarzeje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja polecam jakiegos lexmarka bo mam 2 i sie git sprawuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 a i jeszcze jedno KŚ SSIEEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja też polecam Lexmarka mam ponad 3 lata i jest git napełniacze tanie dostepnosc cartrigów zamienników bdb Ostatnio kupiłem 250 ml tuszu za 35 zł (Przestałem oszczedzac tusz a zaczałem oszczedzac papier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 do 300 zl tylko najwyzszy model LEXMARKA Z-65 z tamtego roku. szybka i foto i tania w eksploatacji. wiem bo mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ...Hp zachwalam, bo sam mam HP, kilkunastu znajomych tez ma HP i sobie chwala. A warto wziąc pod uwage pomoc techniczna, dostepnosc tuszy (tych nieoryginalnych tez), dostepnosc do sterownikow... Wspomnisz moje slowa za kilka lat jak drukarka sie zestarzeje! heh, chyba nie musze wspominać bo mam HP DeskJet 710C :wink: no i ze sterownikami faktycznie nie ma problemów bo XP je sam załaduje przy instalacji, ale ściągi drukuje na niej pod win98 bo rozmiar czcionki 2,5 Courier New w wordzie drukuje wyraźnie a pod XP nie ma takiej ostrości i wina jest tego stera spod XP, a sterownik który mam na 98 nie da się na XP instalnąć a HP znów nie wypuściło specjalnych driverów pod XP bo po co skoro ma w sobie, ale nie wzieli tego szczegółu wydruku pod uwagę :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 wg mnie trzeba brac albo Cannona albo Epsona po co sie pozniej babrac w jakies napelnianie strzykawkami a tutaj kupujesz tusz zamiennik w cenie od 10 do 30 zlotych i masz spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 EPSON + kartridże modecoma. Wszystko na temat 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 tylko HP swietnie drukuja ekstra stery, to jeszcze jak włozyłem do drukarki nieszczelny atrament i zalało cale wnętrze i drukara sie spaliła to mi wymienili na nową :D a poprzednia HP lezy pod biurkiem od 96 roku i wciąz drukuje!!! ani razu sie niepopsuła :D teraz mam hp deskjet3820 a tamta staryszka to dekjet 400 ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ja mam lexmarka z35 i taki mi wystarcza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 co WY sie tak przyczepiliscie do tych sterownikow :) innne drukarki nie HP tez maja ladne kolorowe sterowniki w jezyku polskim na wszytkie systemy wiec przestancie sciemniac jeszcze raz powiem jesli sie nie kupuje drukarki do wydrukow zdjec czyli takiej ktorej cena wynosi 1000 zl i ponad wg mnie nie warto sie pakowac w sprzet HP zreszta tak jak ktos radzil najlepiej pojsc do jakiegos Media i sie spytac sprzedawcy ile kosztuja tusze do poszczegolnych modeli i wybrac sobie jakis model oczywiscie Cannona lub Epsona, ze swojego doswiadczenia odradzam drukarki Lexmarka ze wzgledu na ich awaryjnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 EPSON + kartridże modecoma. Wszystko na temat 8) Są jeszcze ActiveJET-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 e tam tylko lexmark hp tez mam jedna ale jakos mi ona nie pasi : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 e tam tylko lexmark hp tez mam jedna ale jakos mi ona nie pasi :ale ty masz daremny wynik w 3dmarku coś masz nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Generalnie najważniejsza dla mnie jest oszczędność na tuszu ponieważ drukuje dużo tekstów . To też kryterium uważam za najważniejsze przy kupnie drukarki no i oczywiście wygląd druku przy średniej jakości wydruku . Generalnie sprawdź ile zaoszczędzisz na tuszu nieorginalnym ,no i oczywiście sprawdź w jaki sposób się go napełnia - mój kumpel miał kiedyś Canona który miał kartridże z pianką w środku którą się poprostu nasączało i kupowałl zwykły atrament pelikana w sklepie i mu chodziło elegancko . Ja mam HP 656c i tylko mogę narzekać na jej dosyć duże gabaryty - to był najtańczy model w cenie 180 zł czyli tyle ile nowy kartridż z kolorowym tuszem :) - teraz najtańszy chodzi trochę drożej ale jest mniejszy , no i jeszcze mogę ponarzekać na napełnianie szczególnie z porównaniem z moim kumplem (ten od Canona :) ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 hmm no niemówie ze inne mają słabestery ale i tak hp i epson maja najlepsze z tego co widzialem no i xerox mial niezle dawniej :) a jesli chodzi o hp to polecam 9xx chyba uzywane bo nowych niema u mnie w radomiu kupujesz po 50 zeta czarny pojemnij 42ml.... wiec szczeze mówiac krocie jesli chodzi o hp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...