Skocz do zawartości
HAIZ

Problmy z nowym Radkim 9500pro

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilm Radona 9500pro(xpower) zainstalowalm starowniki i podczas uruchamiania kompa w oknie gdzie pokazuje jaki procesor, ile ram itp. sa jakies biale kreski na ekranie(nie zawsze co drugie uruchomienie) niewiem dlaczego. Drugi problem polega na tym gdy wlaczam 3dmarka2001 i przechodzi te testy co jest samochod, smok, matrix i wchodzi na 4 test i sie wiesza za kazdym razem. Mam zainstalowany Dx8,1 moze dlatego? mam i zasilacz 300wat(no-name) moz przez zasilacz? Aha mam win98. No niewiem prosze pomozcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dx9b juz zainstalowalem, i nic, ar2r a co masz do tgo zasilacza, napewno nie ma pełnego 400Wat bo to nie chieftec czy antec ale coś koło tego powinno być, dlatego tez moze to byc wina zasilacza. Win xp nieeeeee, nie trawie tego windowsa, a sprzet to mam(jesli mozna to tak nazwac) Athlon1000@1300, 256 ddr 2100, i GA-7VA. Heh wstyd sie przyznac ale aktualnie jestem w domciu gdzie nie ma SDI, i tak sobie lece na modemie, dlatego tez nie da rady sciagnac sterow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro sciagne stery i sie zobaczy, jezeli i to nie pomoze to instal win xp :? Hmm al i tak wydje mi sie iz problem tkwi w karcie poniewaz i w windowsie jest cos nie tak i podczas wlaczania sie kompa, co nie ma nic wspolnego z windowsem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi