Gerwaz Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zamierzam kupić zestaw 5.1 do 350 zł. I ani grosza więcej. Oto moje typy: -MediaTech Rhapsody 5.1 MT-344 -MediaTech Rumba 5.1 MT-343 -Creative InspireTM P580 5.1 retail. W szczególności co sadzicie o Media Tech, czy warto się nimi zajmować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Z tymi mediatech to chyba jakiś żart :) Gorszych głośników nie ma !! Zresztą zobacz jakie myszki/klawiatury produkuje mediatech to przekonasz się co do firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ciup temat roku 2004 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Jeśli chodzi o głośniczki to MediaTech zdecydowanie odpada i nie ma nawet co porównywać Z tymi mediatech to chyba jakiś żart Gorszych głośników nie ma !! Zresztą zobacz jakie myszki...heh, co do myszek to nie wiem jak inne modele ale mam MetiaTecha MT108 i za 50 zetów w Auchan'ie to dobry wybór, wcześniej miałem mysze A4-TECH WOP-35 i po pół roku mi padła :evil: i to nie tylko mi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 only creative... zapomnij o tych mediatechach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPCIO Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Polecam Creativa - najlepszy wybór z Twoich propozycji.Pamiętaj tylko o jednym ,że w razie uszkodzenia mechanicznego lub jakiego kolwiek z Twojej winy firma Creativ nie zapewnia serwisu pogwarancyjnego !!! Szukałem dobre 2 tygodnie głosnika do suba i nic - kazali mi do Irlandji dzwonic bo ponoć tam jest siedziba główna:) Smieszne to troche ale prawdziwe więc jeśli masz małe dzieci w domu lub psa kota lub inne zwierzaki to jak kupisz creativa to radze załatwić sobie betonową maskownice:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Bierz CREATIVY!!!!! :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 x2 2.1 creativa 2 razy wiekszy bas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Właśnie musze dokonać podobnego wyboru, chodzi mi o głośniki do małego pokoiku(2x4m) I nie wiem czemu tak od razu jedziecie po Mediatechu. Mieliście taki sprzęt? bo ja się poważnie nad nimi zastanawiam. ZAMBRA 5.1; RUMBA 5.1; PARTITA 2.1 Kolega ma te pierwsze i jakość dźwięku naprawde nie jest najgorsza. troche przy ciche ale przynajmniej nic nie trzeszczy. I powiedzcie czy do takiej małej kanciapy nie lepsze byłyby 2.1? Mają ładnie grać i to jest dla mnie najważniejsze. Bo nawet nie wiem gdzie bym choroba porozstawiał te 5..1 na takiej przestrzeni małej. Bo w sumie jeszcze myśłe nad CREATIVE'a P580 5.1. A może coś innego polecicie? POmóżcie dokonać wyboru. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moze 6.1 6700 tez creativa ???? fakt ze za prawie 400 stówy ale uważam ze warto ze warto !!B ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 a moze 6.1 6700 tez creativa ???? fakt ze za prawie 400 stówy ale uważam ze warto ze warto !!B ;) Za drogie, za dużó ich, moja dźwiękówka nie obsłuży :) ale dzięx za rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...