Skocz do zawartości
Artur79

Miały być pamieci Elixir ...

Rekomendowane odpowiedzi

bo tyle mialem kasy ..... ale mila pani zaoferowala mi KINGSTON 2x256MB KVR400X64C3/256 ....

moje pytanie .... czy lepsze te niz Elixiry ..???

czy pojda w dual na Nforce2 ??

jakie taimingi moge im ustawic ??? niby 3 ...ale to na 400 ( a jak bym dal 2.5 na 400 ) ...obecnie pracuja na 266 ....:(

aha nie zalezy mi na OC ich .... zalezy mi na stabilnej syzbkiej i dobrej paieci ..... ktora bez problemu ruszy na nforce w dual ( niedlugo chce podkrecic Durona na FSB 400 ) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to widzialem ostatnio elixiry u kumpla w akcji :-). Byly to 3200 cl3. I kazalem mu je przez okno wywalic :-) to gowno nie wyrabialo sie przy 11-3-3-2.5 i 180 mhz przy 2.8V. w zyciu, nikomu bym ich nie polecil. IMho te kingstony powinny byc lepszym wyborem. No...ale ktos sie moze nie zgodzic :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te elixiry mialem krotki czas ......ustawilem na CL2 .... przy 133FSB .... i padly ...zawiesily sie i komp juz nie wstal ......

pozedlem do sklepu i zaproponowali mi te KINGSTONY .... wiec wziolem ....

pytanie czy rusza na NForce2 ....

no i jakie tajmingi im ktos najwyzsze poustawial ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo tyle mialem kasy ..... ale mila pani zaoferowala mi KINGSTON 2x256MB KVR400X64C3/256 ....

moje pytanie .... czy lepsze te niz Elixiry ..???

czy pojda w dual na Nforce2 ??

jakie taimingi moge im ustawic ??? niby 3 ...ale to na 400 ( a jak bym dal 2.5 na 400 ) ...obecnie pracuja na 266 ....:(

aha nie zalezy mi na OC ich .... zalezy mi na stabilnej syzbkiej i dobrej paieci ..... ktora bez problemu ruszy na nforce w dual ( niedlugo chce podkrecic Durona na FSB 400 ) ...

te kingstony spokojnie beda chodzić na CL 2.5 przy FSB 400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi