KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 chodzi o karte DVDpm2t firmy A-TREND. Strona firmowa zdaje sie nie istnieje. Sukalem juz pare godzin sterow, ale mam wrazenie, ze ta karta byla sprzedawana tylko w Polsce. Ma ktos moze cos takiego, albo wie gdzie dorwac do tego shitu strowniki? opis karty tu: http://www.allcom.pl/karty/atrend_dvd.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Witaj, Cytaty x podanego przez ciebie URL: "UWAGA: Karta działa w systemach Windows 95 OSR2 i Windows 98" "W zestawie: Karta Płyta ze sterownikami i oprogramowaniem ..." Zas strona Atrend faktycznie.. nie istnieje, stary IRL to: http/www.atrend.com.tw/english/product/multimd/dvdpm2t.htm - tu byly sterowniki. Produkowana do 1998 roku :-(. Spojrze jeszcze na windrivers.com (mam abonament) i Ci odpowiem. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Witaj, Cytaty x podanego przez ciebie URL: "UWAGA: Karta działa w systemach Windows 95 OSR2 i Windows 98" "W zestawie: Karta Płyta ze sterownikami i oprogramowaniem ..." Zas strona Atrend faktycznie.. nie istnieje, stary IRL to: http/www.atrend.com.tw/english/product/multimd/dvdpm2t.htm - tu byly sterowniki. Produkowana do 1998 roku :-(. Spojrze jeszcze na windrivers.com (mam abonament) i Ci odpowiem. -- Pozdrawiam Dzieki wielkie za zainteresowanie :-) oczywiscie chce to uruchomic pod w98. Niestety plyte ze sterami i softem polamala mi corka :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Nie ma za co. Sa tu: ftp://ftp.univ-lille1.fr/pub/vendor/atren..._Serial/TVDPM2T Przepraszam, ze czekales, no i za brak uploadu, ale mi ftp wysiadl :-( -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Nie ma za co. Sa tu: ftp://ftp.univ-lille1.fr/pub/vendor/atren..._Serial/TVDPM2T Przepraszam, ze czekales, no i za brak uploadu, ale mi ftp wysiadl :-( -- Pozdrawiam Stary! Jeste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Nie ma za co. Sa tu: ftp://ftp.univ-lille1.fr/pub/vendor/atren..._Serial/TVDPM2T Przepraszam, ze czekales, no i za brak uploadu, ale mi ftp wysiadl :-( -- Pozdrawiam Stary! Jestes fenomenalny! Dzieki wielkie. Jak mozesz jeszcze napisac jak to znalazles to bede w siudmym niebie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Stary! Jestes fenomenalny! Dzieki wielkie. Jak mozesz jeszcze napisac jak to znalazles to bede w siudmym niebie ;-) Coz.. Nie przesadzaj. W Sieci jest wszystko. Plik, ktorego szukasz wazy 2.9MB (sprawdzilem). Ajak go znalazlem? URL http://www.windrivers.com (niestety, platny, na haslo), tam WhiteBoard, zapytanie, i po ok. 30 sekundach reply z France. Caly sekret.. :) -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Stary! Jestes fenomenalny! Dzieki wielkie. Jak mozesz jeszcze napisac jak to znalazles to bede w siudmym niebie ;-) Coz.. Nie przesadzaj. W Sieci jest wszystko. Plik, ktorego szukasz wazy 2.9MB (sprawdzilem). Ajak go znalazlem? URL http://www.windrivers.com (niestety, platny, na haslo), tam WhiteBoard, zapytanie, i po ok. 30 sekundach reply z France. Caly sekret.. :) -- Wszystkiego Dobrego Najgorsze, że nie pomogło. Efekt jest taki jak po zainstalowaniu driverów uniwersalnych od mpact2. CZyli są jakieś dwa niezainstalowane urządzenia, grafika jest z wykrzyknikiem i nie dział w innych rozdz. jak 480x640 x 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Najgorsze, że nie pomogło. Efekt jest taki jak po zainstalowaniu driverów uniwersalnych od mpact2. CZyli są jakieś dwa niezainstalowane urządzenia, grafika jest z wykrzyknikiem i nie dział w innych rozdz. jak 480x640 x 4 Coz.. Obawiam sie, ze bedzie potrzebny CD-ek. Tam byl pewnie jeszcze jakis driver-sprzeg z karta graficzna. Przepraszam. Pozostaje nam apel: userzy takiej karty z plytka CD - pomocy! (moze ten dystrybutor sie "poczuje"?). Bo via Siec szukanie calych plyt jest hmm.. ryzykowne, zwlaszcza na stalym IP. -- Dobrej Nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Najgorsze, że nie pomogło. Efekt jest taki jak po zainstalowaniu driverów uniwersalnych od mpact2. CZyli są jakieś dwa niezainstalowane urządzenia, grafika jest z wykrzyknikiem i nie dział w innych rozdz. jak 480x640 x 4 Coz.. Obawiam sie, ze bedzie potrzebny CD-ek. Tam byl pewnie jeszcze jakis driver-sprzeg z karta graficzna. Przepraszam. Pozostaje nam apel: userzy takiej karty z plytka CD - pomocy! (moze ten dystrybutor sie "poczuje"?). Bo via Siec szukanie calych plyt jest hmm.. ryzykowne, zwlaszcza na stalym IP. -- Dobrej Nocy Podejrzewam, że prędzej kupię jaką inną kartę. :-) Leży już u mnie ona od dłuższego czasu i żal mi jej, bo w sumie całkiem fajna. Wydaje mi się, że kiedyś udało mi się ją uruchomić. Nie pamiętam tylko jak :-( Czemu uważasz, że szukanie całych płyt ze stałym IP jest ryzykowne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Podejrzewam, ze predzej kupie jaka inna karte. :-) Lezy juz u mnie ona od dluzszego czasu i zal mi jej, bo w sumie calkiem fajna. Wydaje mi sie, że kiedys udalo mi sie ja uruchomic. Nie pamietam tylko jak :-( Czemu uważasz, że szukanie całych płyt ze stałym IP jest ryzykowne? Po kolei: nie wiem jak zasnac w taki zaduch (off-topic) :-). A sam znam Twoj bol. bo: lubie "ozywiac" starsze karty, czasem naprawde warto, a i "niszczycielke" (tej samej plci, co Twoja) mam, tylko juz dorosla, i nie niszczy nic u mnie (a za zniszczenia poza swoim domem nie odpowiadam :-)). Zas stale IP.. Mialem juz nalot. Chcialem sciagnac divX`a wystawionego na "podpuche" :-( -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Podejrzewam, ze predzej kupie jaka inna karte. :-) Lezy juz u mnie ona od dluzszego czasu i zal mi jej, bo w sumie calkiem fajna. Wydaje mi sie, że kiedys udalo mi sie ja uruchomic. Nie pamietam tylko jak :-( Czemu uważasz, że szukanie całych płyt ze stałym IP jest ryzykowne? Po kolei: nie wiem jak zasnac w taki zaduch (off-topic) :-). A sam znam Twoj bol. bo: lubie "ozywiac" starsze karty, czasem naprawde warto, a i "niszczycielke" (tej samej plci, co Twoja) mam, tylko juz dorosla, i nie niszczy nic u mnie (a za zniszczenia poza swoim domem nie odpowiadam :-)). Zas stale IP.. Mialem juz nalot. Chcialem sciagnac divX`a wystawionego na "podpuche" :-( No to gratuluję córki. Ja tam nalotu się nie boję - wszystko mam legalne. U Ciebie jak się skończyło? Spróbuję jeszcze na innym windowsie (znaczy na 98 ale zainstalowanym na czysto). Może to wina tych pierwotnie zainstalowanych sterów? -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No to gratuluje córki. Ja tam nalotu sie nie boje - wszystko mam legalne. U Ciebie jak sie skonczylo? Spróbuje jeszcze na innym windowsie (znaczy na 98 ale zainstalowanym na czysto). Może to wina tych pierwotnie zainstalowanych sterów? Ad1. Nie ma czego gratulowac. Teraz jestes (-cie) szczesliwy, za pare latek zaczniesz sie bac, jak kazdy ojciec, za nastepnych pare odetchniesz z ulga (ale - nigdy nic nie wiadomo:-)) Ad2. Na szczescie nic, poza donosem do providera (tepsa), i uwaga, "ze beda mieli na mnie oko" - a tylko chcialem "Atak Klonow" przed premiera obejrzec :-(. Teraz i w Polsce robia takie podpuchy. Z modemem to pol biedy (poza iloscia impulsow), bo im sie nie chce logow sprawdzac, a stale maja 'na widelcu". Dlatego (na razie) "jestem grzeczny" :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...