Artur79 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a dokladnie nie wiem czy ja .... ustawilem je na CL2 przy FSB 266 ....podzialaly jakies 2h i nagle resety kompa ...i koniec komp nie wsytal ..... pytanie padly od CL2 ...... czy moze po prostu byly walniete .... dopiero co je kupilem ....:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Samo ustawienie cl nie powinno mieć żadnego wpływu na nie. Co najwyżej mogły po prostu się wieszać lub działać nieprawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 witam! nie sadze zeby na padniecie mial wplyw ustawienia u Ciebie CL2, u mnie mam 2x256MB Elixira 266MHZ CL2,5 nominalnie a chodza stabilnie na 300MHz i CL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jelsi pamieci mialy by padac przy oc to raczej od V i przegrzania niz samych czasow... gwarka :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...