spavatch Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Panowie, moze wiecie co to za felga (marka, typ), a takze gdzie taka nabyc? :| Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ta zolta toczy sie wraz z Audi S2 ;) ale nie sa to na 100% avusy wiec... hmmm, ciezko powiedziec. Linia felgi ciezka jak slon wiec pewnie jest to deutsche- design wiec swoje poszukiwania ogranicz do niemieckich producentow aluskow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ja bym powiedzial ze to jest BBS ale nie na 100%, jakos tak designem mi przypomina, firmowe felgi acury tez są podobne, ale jakos mi nie pasuja skoro sa przy audi... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ABT na bank. Juz sie dopytalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 To Was zawiode Panowie, zadne Audi ani ABT (jesli chodzilo o tunera)! Nie zgadli byscie - na wszystkich felgach z powyzszych fotek toczy sie... Unochod :lol:. Tak tak, to wlasnie Fiat Uno by Novitec, nic innego. Pytam sie poniewaz tuner nie przyznaje sie juz do tego modelu a ten "kroj" obreczy bardzo mi sie podoba (a sam w zasadzie moglbym miec w sigu "driven by Uno" ;) ). P.S. Czy to przypadkiem nie jest jakies nieprodukowane juz MOMO? :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 spavatch zagladasz moze tu: Uno Klub Polska :?: Jak nie to zapraszam 8) Update A fele to wlasnie Momo Typ N1 7x15J ET27 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Co do felg to się zakochałem w tych http://www.rs6.com/forum/attachment.php?postid=19334 prawda, że piękne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Tylko szkoda ze u nas sobie na takich nie pojezdzisz.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Te felgi są też w wersji 18 calowej, a na 18 calach jeździ troche ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ale chyba nie na takich niskoprofilach jak na fot :?: Bo jedna dziura i fela do prostowania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ale chyba nie na takich niskoprofilach jak na fot :?: Bo jedna dziura i fela do prostowania :? Te z fot to 20' są. 1300$ za sztuke. Szwajcarska firma to ceny też szwajcarskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 A jak nie prostowanie felg to wymiana koncowek drazkow co 10 000 km :|. P.S. Nie orientujecie sie gdzie mozna dostac takie MOMO? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...