ppawlo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 1. Gdzie znajdę skrypt taki, który przez stronę www (wpisująć w odpowiednie miejsce usera) doda mi go automatycznie do passwd . Chodzi mi o to aby dodał go do poczty!! Postfix. 2. gdzie znajdę jakiąś stronkę z wieloma przykładami, skryptami do linuxa REDHAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 1. Gdzie znajdę skrypt taki, który przez stronę www (wpisująć w odpowiednie miejsce usera) doda mi go automatycznie do passwd . Chodzi mi o to aby dodał go do poczty!! Postfix.No to chyba najlepiej samemu napisac. 2. gdzie znajdę jakiąś stronkę z wieloma przykładami, skryptami do linuxa REDHATChodzi Ci o skrypty powloki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 NIe - to to znam, ale jakieś w stylu ząłożenie konta, albo inne takie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Smiem twierdzic, ze nie wiesz o czym mowisz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 eno - nie o to mi chodzi!! spoko skrytpy w linuxie - w bashu są do opanowania, to już robiłem. Ja chciałbym taki, który przez stronę www założy mi usera i wtym celu chyba PHP bym musiał szukać?? TAK?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 http://freshmeat.net/search/?q=php+pam&sec...ection=projects A samo tworzenie użytkowników przez www nie wiem czy jest dobrym pomysłem. Do poczty lepiej kożystać z virtuali - trzymasz użytkowników i hasła w bazie danych (ja np. w mysql-u). Dużo wygodniejsze... i bezpieczniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...