NIEZNAJOMY Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Prosze nie krzyczeć na mnie żebym poszukał !!!! :( Szukałem i niegdzie nie znalazłem :(:(:(:( Jestem posiadaczem płyty jak w tytule , do niej mam Bartona 2600 i w chwili obecnej pamięci TwinMos 2x512DDR400. NIestety wyżej wymienione pamięci nie chcą mi chodzić synchronicznie z prockiem na magistrali 200:( Wywalają mi system ,musiałem im zapodać mniejszą częstotliwość do procka czyli w chwili obecnej procek idzie na 215 a pamięci na 83% do tego czyli na jakieś 179 inaczej nie chcą chodzić :( I tu pojawia sie moje pytanie : 1 - czy ktoś z Panów ma pamięci HYNIX na takiej płycie jak ja ???? 2 - na jakiej magistrali chodzą u niego te pamięci HYNIX ????? 3 - na jakich trymingach i na jakim zasilaniu są te pamięci ???? 4 - i czy ma je w dualu czy w singlu ????? Dodam jeszcze ze moje pamięci są na kościach TwinMosa więc powinny chodzić niby ok :( Z góry dziękuję za szybką odpowiedż , Radę i WYROZUMIAŁOŚĆ :):):) Dodam jeszcze że interesują mnie pamięci 2 x 512 DDR 400 bo moje obecne mogę wymienić właśnie na takowe pamięć za pamięć bez dopłaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ostatnio ludzie sprzedaja naprawde dobre kosci, u mnie na 230 cl2, ktos jeszcze 240 przy cl2 wyciagnal, ja mam Epox'a 8rda+ rev 2.1 ale procek mnie ogranicza niestety :/ pytaj jeszcze o cos jak chcesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Po pierwsze od tegop typu tematów jets odpowiedni topik http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457 Po drugie te pamiątki i A7N8X to w pratyce 230-240 na słabych timingach. Beno21 osiągnął 247, ale płyta zaliczyła zgon. ://http://forum.purepc.pl/viewtopic.ph...liczyła zgon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...