piotrek_zet Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 pytanie jak w temacie co do następujących pompek : eheim 1250 i hydor seltz L30, która z nich jest głośniejsza, mile widziane takze wszelkie opinie na temat hydora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 O L30 juz sie rozwodzilem chyba w 3 tematach ,poszukaj ;/ Uprzedzam wszelakie pytania : Nie mam do czego porownac bo to moja pierwsza pompa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a ja mam pytanko z innej beczki. czy odpowietrznik musi byc w najwyzszym pkcie ukladu [to wiem] u mnie to bedzie ładzianka. czy mam z niej zrobic jakos odpowietrznik czy moge zrobic tak , ze z pojemnika o 50cm nizej od łady wsadze waz , ktorego dlugosc bedzie wieksza niz calej budy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 rout > temat juz byl. Nie nie musi byc w najwyzszym punkcie calego ukladu. Pamietaj tylko, ze musisz dac babelkom miejsce, zeby uciekly do gory i wydostaly sie z wody. Czsami nagrzewnice sa trudne do odpowietrzenia, wiec tam mozna rozwazyc zainstalowanie odpowietrznika w miejscu gdzie jest duze prawdopowdobienstwo zbierania sie powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Pamietam ze na overclockers.com czytalem ze w rezerwuarze nie jest wazne umieszczenie bo powietrze ucieknie w gore tam gdzie predkosc wody bedzie najmniejsza czyli w zbiorniku. Bo z szybkiej wody nie potrafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 O L30 juz sie rozwodzilem chyba w 3 tematach ,poszukaj ;/ Uprzedzam wszelakie pytania : Nie mam do czego porownac bo to moja pierwsza pompa 8)a jak wrażenia , tak ogólnie to jesteś zadowolony z tej pompki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...