mk1 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Jutro robie reaktywacje swojego jednogłowego smoka i potrzebuje dobrą płytę, oczywiście że ABIT tylko który ? ostatnio nie śledziłem poczynań jednogłowych i wogóle :). Najlepiej chciałbym poznać opinie osoby która miała już obydwie płyty, i bezproblemu porówna. napiszcie jakie FSB i MHz zrobiliście na tych płytach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 to moze przejzyj watki o tych plytach? przejzales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 myśle ze na nf7 i an7 osiagniesz bardzo podobne fsb ale an7 oferuje troche wieksze napiecia wiec nie bedzies sie musiał bawić w dodatkowe mody ja bym brał an7 trzeba isć z duchem czasu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Cytat myśle ze na nf7 i an7 osiagniesz bardzo podobne fsb ale an7 oferuje troche wieksze napiecia wiec nie bedzies sie musiał bawić w dodatkowe mody ja bym brał an7 trzeba isć z duchem czasu :D A ja pozostałbym wierny NF7-S 2.0 Na niej ludki osiągają 260+fsb na AN7 nie słyszałem o fsb >250 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 AN7 i NF7-S podobna wydajność, ale AN7 ma wiecej opcji do ustawiania płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja bym wybral nf7-s :) sam wiesz jakies wyniki na niej osiagales bez modow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A ja bym pomyslal o DFI Lan Party/Infinity rev. B. Teraz to ona kroluje jesli chodzi o wyciagane magistralki. Ludki na XtremeSystems robia bez zadnych prawie modow 260. Ma napiecie na ramy do 3.3 V ! Jedyny minus to to ze plyta jest niedostepna w Polsce :(, ale w tym watku Beno mowi ze byc moze bedzie je mogl zalatwic. Recka mobo: http://www.cluboc.net/reviews/motherboards...NFIIB/index.htm Jesli chodzi o walke AN7 vs NF7 to wzialbym NF7 - stare i sprawdzone w wielu bojach. AN7 - podobaja mi sie 3.2 V na ramy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...