karlik84 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 witam, mam Durona 950 podkrecilem go na 1000 z fsb 100 na 105, jak wezme wiecej to sie wylacza i musze resetowac. bardzo sie nie grzeje o jakie 3 stopnie jest wiecej, mam plyte GIGABYTE GA-7VAX, czy jest jakas mozliwośc zeby to podkrecic, (cos odblokowac czu cos ?) prosze o pomoc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 vcore zwieksz....a tak to moglbys przeczytac FAQ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zwiększając FSB, Vcore ,mnożnik do płuki procek wytrzyma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 witam, mam Durona 950 podkrecilem go na 1000 z fsb 100 na 105, jak wezme wiecej to sie wylacza i musze resetowac. bardzo sie nie grzeje o jakie 3 stopnie jest wiecej, mam plyte GIGABYTE GA-7VAX, czy jest jakas mozliwośc zeby to podkrecic, (cos odblokowac czu cos ?) prosze o pomoc ? Sorry za OT, ale musze spytac cie skad twoj nick karlik84? bo chyba nie masz takiego nazwiska? i nie urodziles sie w 84tym? Pozdrowienia Dariusz Karlik, rok urodz, 1984:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Najpier sproboj odblokowac mnoznik olowkiem a potem zacznij krecic FSB przy mniejszym mnozniku. Poza tym sproboj dac wieksze napiecie na procku... to moze pomoc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...