nrl Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Gierka naprawdę dobrze się zapowiada połączenie NFS:U+Gran Turismo 4 :twisted: Pare screenów :wink: : http://www.gamershell.com/hellzone_Racing_Juiced.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 uuuuu śliczne... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ponoć ma wyjść na jesieni, ale jak znam życie to w tym roku nie wyjdzie :evil: (obym sie mylił :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 widać spore uproszczenia nawet w stosunku do nfs:u http://img.gamershell.com/imagefolio/galle...vd_scrn6762.jpg http://img.gamershell.com/imagefolio/galle...vd_scrn6761.jpg ale moze byc calkiem fajna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ciekawe zrzuty. Jak wyjdzie to zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 http://img.gamershell.com/imagefolio/galle...vd_scrn6761.jpg auto mod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 o boze, kupie oryginal!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 chce teraz tą gre!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Widać, że zapowiada się ciekawa gra :) Muszę ją mieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 nio ::D ciekawe kiedy wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 nio ::D ciekawe kiedy wyjdzie Trzeba odwiedzać polskie serwisy, to będziesz wiedział kiedy wyjdzie :) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,11023 Ma być jesienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Wyszło demko, zachęcam do ssania, bo jest co 8) Do zaciągnięcia z www.gamershell.com Waga 150MB Zaraz instaluję i gram 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 pogralem troche w demko i jakos dziwnie sie gra lub nie moge sie przyzwyczaic do takiej jazdy ;D a co dziwnego opcja "quit" jest zablokowana i nie mozna wyjsc z gry tylko ctr alt del ;D chyba ze to tylko u mnie tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 u mnie już za chwilę download finished zaraz zdam relację co i jak nie mozna wyjsc z gry tylko ctr alt del ;D chyba ze to tylko u mnie tak jestnic na siłę, to chyba motto twórców gry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 kurde, chłopaki, pograłem i gierka świetna miodzio się jeździ, naprawdę porównanie tego do GT nie jest błędne jedyne co mi się nie podoba to krawężniki, które stanowią barierę nie do pokonania, przez co nie można ścinać :evil: ale reszta ok, jak dojdą inne tryby rozgrywek w pełnej wersji to myślę, że giera będzie mogła powalczyć z najlepszymi tak OT, patrzę na engine graficzny tej gry i przechodzi mi na myśl Burnout - spokojnie dało by radę wypuścić tą grę na blaszaki, tylko brakuję dobrych chęci :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Tak jak mowił ranger opcja Quit jest zablokowana ciekawe czemu ?? Model jazdy jest taki troche dziwny grafika taka srednia jak dla mnie i dziwek tesh srednio takie są moje odczucia po demku...ktos moze sie ze mna nie zgadzac ale to moja ocena...w sumie 7/10... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ustaw sobie wszystko w detalach na maksa, evening i rain i zobaczysz czy grafa jest średnia... podczas wyboru autka - góra/dół zmiana koloru pagedown - gotowe profile tuningu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 kurcze a pod ktorym klawiszem jest reczny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 przyduś "B" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 senkju :> nitro moze znajde sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 szukam od 15 minut i znaleźć nie mogę :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja nie powiedziałem ze grafika jest fatalna, do d**y czy cos takiego..poprostu nie jest rewelacyjna....ale w zupełnosci wystarczy :twisted: musze przyznac ze im dłużej jezdze tym wydaje mi sie ta gierka lepsza.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 :lol: Znalazł ktoś klawisz do nitro? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Sciagnalem i...niestety jest slaba. Do NFS:U zupelnie nie umywa sie. A do NFSU2 to raczej nawet nie podejdzie. W FPP tragiczne zegary. Uproszczona grafika(przynajmniej w demo). RAczej nie bedzie z tego hitu... Zdanie jak zawsze subiektywne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Sciagnalem i...niestety jest slaba. Do NFS:U zupelnie nie umywa sie. A do NFSU2 to raczej nawet nie podejdzie. W FPP tragiczne zegary. Uproszczona grafika(przynajmniej w demo). RAczej nie bedzie z tego hitu... Zdanie jak zawsze subiektywne:) człowiek samą grafiką nie żyje. ja grafike stawiam zawsze na drugim- trzecim miejscu. najbardziej liczy się grywalność, frajda z gry, klimatu w który trzeba się wczuć. co do tego demo dlamnie zapowiada się nieźle. może być hit! NFSU znudzil mnie szybko. co to za frajda jeżdzić ciągle po tych samych trasach, a samochód prowadzi się jak poduszkowiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 odinstalowałem gre po 15 minutach, słaba grafika i w ogole, plus tylko za to ze lakier na aucie się rysuje przy kolizji, a nie tylko gnie blacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Wie ktoś może gdzie jest hamulec ręczny? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 "B" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 SUPER!!!! Świetna gierka. Fajnie się jeździ, graficzka ładna i co najważniejsze płynnie działa. Trasa z demka po puszczeniu w nocy wygląda podobnie do tras z NFS:U :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Z tego co czytałem to jest wersja demo beta, więc może się ona różnić od wesji full. Co do samej gry, to za mało trybów (jeden) jest odblokowanych w demie,aby na jego podstawie oceniać finalny produkt. Musimy poczekać na pełną wersję i dopiero wtedy będziemy gadać :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...