roller Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 :lol: teraz to wam serie fotek moich z gry podziwjajcie moje wyczyny tyle Hondeczka CRX TYLE Z NIEJ WYCISNEŁEM HONDA PRELUDE VT więcej się nie da zaręczam ale to był drift podziwiajcie hehehe :idea: jedno z ciekawszych ujęć a teraz... skok wykonany NEONEM hehehe przejście kolejnego etapu w fazie arcade game hehe kolejny etap i tak można do końca NA KONIEC SERIA PRELEK ,KTÓRE TESTOWAŁEM :idea: :idea: :idea: :arrow: :idea: NO TO ZMYKAM ODPALAM NOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Jak Orgiusz prosi tak robię :D Trochę odkopię ale co tam. Trudność w tej grze to przede wszystkim przeciwnicy - gram na normal a w poźniejszej fazie gry jak zajmę drugie miejsce w circuit to jest już coś o_O O Sprincie nawet nie wspominam, bo skurczysyny tak spychają że 2 na 3 przejazdy zostaję na trasie obrócony o 360 stopni i wyklinający w nibogłosy :D Ale pasuje mi to - gra wymaga od gracza sporo umiejetnosci. Jeśli chodzi o faktyczny model jazdy to samochodami z RWD po prostu masakrycznie trudno się jeździ - nieznacznie pomaga zmniejszenie czułości sterowania (skecania) ale i tak wejść z dużą prędkością w zakręt i płynne wyprostowanie daje zajedwabistą satysfakcję. Najlepiej oczywiscie jeździ się samochodami 4WD - wbijanie się w zakręty na największych prędkościach nie stanowi większego problemu ale też trzeba troszkę tych zakrętów obcykać żeby obrać sobie poprawną technikę wejścia. Showoff to świetna opcja. Pykam teraz z ludźmi po necie (TAK! ludzie w to jeszcze grają) i bardzo podoba mi sie tryb showoff, cieszy oko grupka 4-6 zawodników pędzących przez ulice miasta popisując się 360tkami, bumerangami lub nawet zwykłym driftem :D No i jeszcze te zniszczenia samochodów (w sensie psucie silnika, wyciek nosa), jak już pisałem samochód można doprowadzić do całkowitego zniszczenia co spowoduje zakończenie wyscigu - perfect. Jeżeli zawiodę się na juiced 2 to nie szkodzi - wrócę do jedynki bo jeszcze duuuuuuużo grania przede mną. Wpisuję tą grę na listę jednych z najlepszych gier wyscigowych w jakie grałem - i plasuję je oczywiście ponad nfs:u i nfs:u2 (obie te gry przeszedłem a i w multi się zagrywałem) Pozdro. Edytowane 13 Marca 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Szczerze jeszcze nigdy nie udalo mi sie zniszczyc bardziej samochodu niz wyciek nitro [; Oj chyba pozniej zainstaluje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...