[Shinigami] Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 kup turbo na max i wywal filtr i rure wydechowa ( albo zmniejsz je do lvl 1 ) MR-S sprzedaj bo to RWD lepiej niż Impreza nie trafisz raczej chyba że uda ci sie kupić EVO VI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 dzieki ale klawisze chodzi oto ze te ktore mozna zmienic to mozna ale nie ktorych nie moge zminic nie wiem czemu:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 To może jednak nie zmieniaj bo zapomnisz jak to działa :D mi sie tak zdaża :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Mam takie pytanko. Nie widzialem tej gierki. Czy tak samo jak w NFS:U trzeba wiejsko przerabiac fury?? Malowac je i robic z nich choinki oblepione swiatelkami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie ma takiej konieczności ale można je tak samo oblepić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Uff to fajnie. Moze warto zainteresowac sie ta gierka Sama mysl ze znowu mam jezdzic odpustowym swiecidelkiem odrzucila by mnie na kilometr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek02 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 wlaczylem ta gierke doslownie na 2 minuty i wylaczylem...wogle mi sie nie spodobala,grafika duzo ladniejsza jest w nfs u2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zapodajcie troche screenów. bo nie wiem czy kupowac te gre. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) mam najlepsze fury w kazdej klasie,Wiec moze poradz jakie auta i z jakimi ulepszeniami, sa najlepsze w danej klasie? 1524053[/snapback] ok, napisze jakie auta w jakich klasach uwazam narazie za najlepsze (ciagle eksperymentuje z innymi :D) class 8: no 1) HONDA CRX INJECTION SYSTEM: 1 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: 1 GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: 2 NITROUS: prototype HP: 199 class 7: no 1) MITSUBISHI FTO INJECTION SYSTEM: 1 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: 1 GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 299 no 2) HONDA CRX INJECTION SYSTEM: 3 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 299 class 6: no 1) SUBARU IMPREZA 22B STi INJECTION SYSTEM: 3 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: 3 GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 399 class 5: no 1) IMPREZA 22B Sti * INJECTION SYSTEM: prototype SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 490 no 2) IMPREZA WRX STI INJECTION SYSTEM: 2 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: 3 NITROUS: prototype HP: 499 class 4: no 1) MITSUBISHI 3000GT * INJECTION SYSTEM: prototype SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: 3 GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 599 no 2) IMPREZA WRX STI INJECTION SYSTEM: prototype SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 595 class 3: no 1) MITSUBISHI 3000GT * INJECTION SYSTEM: prototype SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 698 class 2: no 1) DODGE VIPER GTS INJECTION SYSTEM: 2 SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: 3 GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 799 class 1: no 1) DODGE VIPER GTS INJECTION SYSTEM: prototype SYSPENSION: prototype EXHAUST SYSTEM: prototype GEAR RATIO: max speed BRAKES: prototype TIRES: prototype TURBO SYSTEM: prototype NITROUS: prototype HP: 1042 * dla mnie najlepsze samochody w grze :) szczegolnie ten: oczywiscie to wszystko wyzej napisane to jest tylko moja opinia ;- D Edytowane 3 Lipca 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Gierka jest wyje.ana w kosmos!!! Już dawno żadna gra nie wciągneła mnie jak ta! :-P NFS2 wywaliłem po pół godziny grania a w JUICEDa zagrywam się całymi nockami!!! Extra gierka! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ściągnąłem, zainstalowałem... jak dla mnie gierka bomba ! Chodzi mi na max :D ale z PS 1.0, bo z 2.0 karta już nie wyrabia. NFSU 2 może się schować (jak dla mnie). Muza fajna, tuning spoko, trasy też, dobry i dopracowany engine, ta gierka po prostu śmiga jak talala, czego nei mogłem powiedzieć o NFSU 2. Po prostu panowie odwalili kawał dobrej roboty. Bardzo dobra gra. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 @Spylon wszystko spoko... ale odgłosy mogliby zrobić inne - silnik to nic innego jak jedno wielkie "buuu..." Lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Niestety prawda taka że często twórcy skupiają się za bardzo na stronie wizualnej niż na dźwięku, a przecież nie ma w samochodówkach nic lepszego niż przyjemny ryk silnika ;) Edytowane 5 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Coś nie rabotajet u mnie. Jak dam na Test Drive (w garażu przy tuningu taka opcja jest) to wychodzi mi z gierki :( buuu. Czemu k.. to tak jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Coś nie rabotajet u mnie. Jak dam na Test Drive (w garażu przy tuningu taka opcja jest) to wychodzi mi z gierki :( buuu. Czemu k.. to tak jest ? 1531593[/snapback] Tak jest w piracie! Kup oryginał i dolegliwość minie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Dzięki Boxter ! :* a masz, tylko nie mów, że jestem jakiś inny, no ale wiesz, trochu się załamałem... Ale już w porzo. A tak poza tym to lubię gorące kobietki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) na GoLu recenzent napisal ze Juiced to dno http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=2813&PT=0 :rolleyes: :mur: Edytowane 6 Lipca 2005 przez Noorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Na gejforsach serii 6 da się ps3 załączyć chyba ? Raz odpalałem i było coś takiego jak dobrze pamiętam :) edit: poprawiłem błąd ;) Edytowane 6 Lipca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 da sie wlaczyc, a jezeli chodzi o recenzje to wszedzie pisza ze to dno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Bo nie jest robione przez EA?? :D Musze dorwac gdzies ta giere. Jaka jest orientacyjna cena?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 przeczytalem ta recke z gola, hmm zastanawiam sie czy on w ogole pogral w ta gre :D koles wymysla sobie rozne rzeczy (jak akcje z naprawianiem samochodu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jest gdzieś porównanie ps 1 2 3 ? Zdjęcia i testy prędkości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 ja gdzies widzialem za 99.99 wiec naprawde zaczne sie zastanawiac. cd project Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hmmmm dlugo nie szukalem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56425485 A powiedzcie mi jak wygladaja rozgrywki online?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Słuchajcie - mam problem z dźwiękiem. Otóż odgłos silnika to tak jakby ktoś kota ze skóry żywcem obdzierał :? Jest jakaś rada na to ? Instalowałem już nowe stery do karty dźwiękowej (zintegrowana z Abit'a NF-7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Otóż odgłos silnika to tak jakby ktoś kota ze skóry żywcem obdzierał :? Jest jakaś rada na to ? 1537827[/snapback] To chyba normalne w tych autach, jak chcesz posluchac porzadnego silnika polecam Hemi 440 Six Pack np. w Dodge Charger R/T z 1968 roku :wink: Edytowane 9 Lipca 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie to nie normalne :wink: Ale już sobie poradziłem. Teraz np. Punto nie gwiżdże, a wydaje normalny odgłos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie to nie normalne :wink: Ale już sobie poradziłem. Teraz np. Punto nie gwiżdże, a wydaje normalny odgłos :) 1538046[/snapback] A mozna wiedziec jak to zrobiles? bo giera wypas tylko ten zrabany odglos silnika :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 :oops: Nie zrobiłem restarta po zainstalowaniu sterowników. Wyszedłem na dwór z psem i jak przyszedłem to żadnego okienka nie było, więc myślałem, że się sam zrobił :) Starowniki zała twiają sprawę. Mam pytanie - kiedy odblokowują się dodatkowe auta ? Bo kurde jechałem w wyścigu pink slip przegrałem mojego garbuska, a potem 206 :? A jeżdżenie Hondą mi nie za bardzo odpowiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Hyh po przeczytaniu Twojego posta, przypomnialo mi sie ze ostatnio bawilem sie paczkami do nforca (w tym audio) sprawdzilem jakie mam stery od muzy i okazalo sie ze stare :oops: wgralem nowe i dzwiek jest ok :) Co do samochodow to mi zaczely sie odblokowywac po przejechaniu kilkunastu wyscigow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...