BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 No już je też mam :) Wkurza mnie troche jazda w deszczu - nie umiem zapanować porządnie nad autem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Gierka wypasik. Szkoda ze tuning taki troszke nfs. Ale jazda jest juz fajniejsza Szkoda tylko ze o 1 w nocy cala rodzine obudzilem jak przegralem mojego eclipsa a zaraz potem crx ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Hehe. Minusem może też jeszcze być brak możliwości własnego tuningu w trybie custom race. Szkoda, bo te mody co gra proponuje nie podobają mi się zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Fajna fajna Kiedys do niej przysiade :] Dochodza pozniej jakies dodatkowe spojlery i inne takie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 mi sie giera bardzo spodobala lepiej mi sie gra na klawiszach niz na kierze ( :?: ) aby nie przegrywac aut wystarczy robic 'backupy' savow -_-; (nawet z gry nie trzeba wychodzic - alttab) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Niezły pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru4 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Tak już jest premiera tej gry DOPIERO !!!! :mur: jakoś sie przebili i zrobili te gre po tylu latach :lol: . Zamierzam kupic oryginał i królować na serwerze a w pszyszłości mam plany założenia gangu tu też klanu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Dla mnie model jazdy jest totalnie nierealistyczny, przy tym to NFS:U jest prawie jak RBR :D. Można wejść w zakręt w zasadzie z każdą prędkością i nie ma szans, żeby samochód wyrzuciło na zewnątrz. Przynajmniej w demie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Dla mnie model jazdy jest totalnie nierealistyczny, przy tym to NFS:U jest prawie jak RBR :D. Można wejść w zakręt w zasadzie z każdą prędkością i nie ma szans, żeby samochód wyrzuciło na zewnątrz. Przynajmniej w demie... 1547959[/snapback] no moze tak bylo w demie (nie wiem nie gralem w demko) ale za to w pelnej nie jest tak prosto. Poza tym to nie jest gra typu RBR :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jeśli się dokładnie wczytasz, zobaczysz, że porównywałem do NFS:U. Nie chodziło mi też o to, że można na pełnym gazie wchodzić w zakręty, bo zbyt duża prędkość skutkuje poślizgiem i najczęściej obrotem o 180 stopni, co jest kompletną bzdurą... Pozdro :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 realistyka gry na bardzo niskim poziomie. niedorownuje NFSU2 . szkoda bylo czasu ja produkowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Szukacie realizmu to polecam GTR !! ofc trzeba wylaczyc wszelkie helpy i miec kierownice do kompa - bo na klawie to gowno a nie realizm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Idźcie juz z tym GTRem!! :P Arcade RuleZZ!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 a gral ktos moze w SRS - Street Racing Syndicate to klon NFS Underground 2 i Juiced ... zajmuje 2 plyty jest w wersji na PC i PS2 http://srs.namco.com/ http://gry.idg.pl/artykuly/46778.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) a gral ktos moze w SRS - Street Racing Syndicate to klon NFS Underground 2 Bez urazy, ale Ty chyba sam jesteś klon. Dobijają mnie wszyscy ludzie, którzy twierdzą wszem i wobec, że SRS jest zrzyną z NFSU2. Nie rozumiem tego tym bardziej, gdyż SRS ukazał się pod koniec sierpnia 2004r., czyli dobry kawał przed NFSU2. Sorki, że się czepiam... Update - paskudna literówka mi wlazła... Edytowane 21 Lipca 2005 przez TaYU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) hmm giera fajna (tyle moge powiedziec po ~3h grania :wink: ) na razie troche razace jest pobocze tras i wywalanie do windy. no i moze brak obslugi myszki w menu + definiowanie klawiszy. po troche dluzszym obcowaniu z gra :arrow: zajebiste u2 moze sie schowac dla mnie ze swoim kartonikowym modelem jazdy. dajcie mi tylko dobra kierownice z pedalami i rzutnik multimedialny :twisted: Edytowane 23 Lipca 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Giera naprawde super, już trzeci raz ja zaczynam , bo za kazdym raze coś nie pójdzie po mojej myśli. Warto było kupić oryginał. Gorąco polecam. A teraz mam pytanie, interesują mnie jakieś cenne wskazówki, co warto robić, oraz jakie fury waszym zdaniem są najlesze w danej klasie, którymi wam sie najlepiej sciga? Zapomniałem jeszcze zapytać gdzie sie znajdują zapisy z gry, oraz czy wam sie zdaża problem że gra lubi wywalic problem z debugowaniem, nie weim jak sobie z tym poradzić? Edytowane 25 Lipca 2005 przez Worms14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) kto gra w necie? fajna jest opcja rozmowy przez mic :) jak sie jedzie jaccys chinczycy gadaja :P itp... nawet pare razy polaka spotkałem :P A giera fajna chodz nfs u2 było lepsze ale trzeba w cos grac Edytowane 28 Lipca 2005 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Nieeeennnnoooooo panowie, ta gra jest rewelacyjna.Dla mnie, Underground został pozamiatany.W tego typu grze ostatni raz podziwiałem grafikę grając w NFS hot pursuit2. Zaskoczyła mnie bardzo przyjemnie a jeszcze bardziej gdy się rozkręciła i zwróciłem uwagę na jej walory artystyczne, bo tak je można nazwać. Norrrmalnie wyjebka. Edytowane 28 Lipca 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migdał Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 zapisy z gry znajduja sie w windzie xp w ukrytym folderze : C:\Documents and Settings\((twój profil))\Dane aplikacji\THQ\ a tak w ogole to skonczyl juz ta ktos gre ?? bo ja gram i gram i jakos konca niewiedze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Czy ktoś nie wie gdzie można kupic oryginał Juiced? Tylko tą nową wersję(producent THQ)? Jeżeli ktoś wie to poproszę o link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Czy ktoś nie wie gdzie można kupic oryginał Juiced? Tylko tą nową wersję(producent THQ)? Jeżeli ktoś wie to poproszę o link. 1593460[/snapback] googlarka padla? :huh: np TU ze juz o allegro itp nie wspomne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A teraz mam pytanie, interesują mnie jakieś cenne wskazówki, co warto robić, oraz jakie fury waszym zdaniem są najlesze w danej klasie, którymi wam sie najlepiej sciga? 1566372[/snapback] jezeli chodzi o mnie, to na poprzedniej stronie masz wszystkie klasy i auta najlepsze dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Gierka wypasik. Szkoda ze tuning taki troszke nfs. Ale jazda jest juz fajniejsza Szkoda tylko ze o 1 w nocy cala rodzine obudzilem jak przegralem mojego eclipsa a zaraz potem crx ;/ 1540693[/snapback] Gdzie ty tutaj masz NFS ??? w nfs są całkowicie nie istniejące spoilery itd. a w Juiced są orginalne. W NFS części jest ponad 15 (nie jestem pewien bo nie liczyłem) a bryki z Juiced mają ledwie 3 typy w spoilerach nieco bardziej różowo bo dali opcje usuwania spoilera :] No i na koniec kolorki, te w Juiced są genialnie rozwiązane bo robisz je jak ci sie żywnie podoba i można zrobić niemal idealną kopie farby typu cameleon ( Supra P.Dobrowolskiego ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Czy w tej grze by grać przez neta trzba wchodzić na główny serwer czy da sie przez TCP\IP grać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 najlepsza furA NARAZIE SUBARU ale STI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 gierka wypasik ;] nie ma dużych wymagań wiec mykam sobie na najwyższych ustawieniach... jak narazie : -206 -skyline gtr -eclipse -focus -impreza i 160 k na koncie ;] gram dalej ale wkurzony jestem bo przedchwilą przegrałem 3000 GT :/ ale za to kupilem skyline'a i musze powiedziec ze ma super przyczepność i sie lepiej prowadzi także nie żałuje tak bardzo tego 3000 GT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja mam inne zdanie :D GT spoko a skyline sux bo jak przesadzisz to rzuca nim na lewo i prawo :/ Z resztą 3000GT jest doskonałe dla kompa bo umie nim jeździć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Gierka rzeczywiście niezła. :D Grałem chyba z tydzień ale są efekty. Jak na razie 14 bryk i 3,6 mln na koncie. 80% completed, wszyscy respekt na host oprócz Sue i Maria. Jakoś nie mogę z nimi jeździć... zawsze stukne i -respekt. Mam pytanie. Czy na multiplayer można grac bryczkami z kariery ? Jak chciałem pojeździć z qmplem to nie było takiej opcji :blink: EDIT Gra ktos z was w JUICED na win XP PRO 64 >?? Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez socet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja tam miałem problem z The Lordz Pomyśl logicznie, jeżeli u ciebie nie ma takiej opcji i u kumpla nie ma, to jak ci się wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...