djswistak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 radeon 9700 za mniej niz 900 zl. warto? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9526 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 w tej cenie jest to napewno najlepsza oferta .Ale ja jescze poczekam trozszke bo jak narazie na tym co mam wszystko mi pieknie smiga .znajac zycie w marcu cena bedzie 799zł . Jak spadnie na 6xx zł dopiera ja kupie nowa albo urzywana na gwarancji to pewnie do czerwca bedzie .Ale jak narazie to najlepszy wybor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja też czekam aż cena Radka 9700 spadnie do 600 zeta. Podejrzewam, że jak ATI wprowadzi coś nowego i lepszego to ceny starszych kart gwałtownie spadną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja wolał bym się skusić na coś takiego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10352 jednak stara dobra nvidia jest bardziej dopracowana pod względem sterowników, i nie trzeba ich co chwile zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ta karta jest na pamięciach 3.6 więc trochę lipne pamięci do niej zastosowali. Ale i tak się opłaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 za 1059 w www.esc.pl jest herc 9700 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...