Liptonti Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Może by dac tu kilka ciekawych programoow wraz z ich opisami?? [/b] Sam jestem poczatkujacym użytkownikiem i na razie szukam ciekawych programoow różnorodnych nowinek, malo popularnych nieznanych, itp,itd... :wink: [/i] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zle pytanie ;-) Zapytaj o konkretny problem, to Ci kazdy doradzi cos, co gdzies zobaczyl, czego uzywal. Poza tym zawsze zostaje google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ale to nie pytanie o problem tylko hmm o roozne ciekawe programy o ktoorych ktos slyszal aktos inny nigdy i wlasnie z tad mooglby sie dowiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No to Ci tlumacze, ze to pytanie ma sens tylko wtedy, jesli je odnosisz do konkretnego problemu w stylu: "jakis fajny program do zarzadzania budzetem domowym". Wtedy jeden Ci powie gnucash, drugi kbudget i tak dalej. Zerknij sobie na www.sourceforge.net. Jest tam troche projektow, moze Ci cos wpadnie w oko, skoro juz tak bardzo lakniesz czegos nieokreslonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 no dobra wiec szukam czegos w stylu corela draw do grafikii wektorowej innego niz karbon samuraize wzialem superkarambe ale nie potrafie znalesc zrudeł a jak sciagam z rozszezeniem deb to wywala mi blede ze mam wlasciwie ze nie mam tego i tego... jakis odtwarzacz do filmoow ale obsługujacy napisy hmm to by bylo na tyle na razie..... uzywam knoppixa 3.3 zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Corel Draw jest w wersji pod Linuksa. Nie wiem, jak to dziala, bo nigdy nie probowalem. Oprocz tego jest sketch i xfig i pewnie jakies inne, jesli glebiej poszukac. Oczywiscie Corel bedzie zapewne najbardziej rozwiniety, ale czasem nie trzeba wszystkich tych bajerow... Co do superkaramby... Nie instalowalem, ale po pierwsze to dokladnie bym przeczytal jakas dokumentacje, ktora na pewno autor projektu udostepnia. Jesli system krzyczy Ci o niespelnionych zaleznosciach, to wklej ten komunikat, nikt Ci nie wywrozy, co jest nie tak. Najpewniej trzeba bedzie doinstalowac jakies dodatkowe pakiety. Do DivX i DVD dobry jest mplayer, xine czy gxine lub oggle (DVD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 karamba / superkaramba :D www.kde-look.org :D http://www.gkrellm.net :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 z karamba trzeba sie czasem troche najebac ale bedzie dzialac. sprawdz czy masz wszystkie potrzebne duperele od perla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 No i nad ortografia popracuj, naprawde szerzy sie patologia wrecz pod tym wzgledem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...