Trovao Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zainteresowany jestem kupnem radeona 9500 oraz jego lekkim podkręceniem, ale boję się że mój zasilacz tego nie przetrzyma. Posiadam p4 2.53 na asusie p4pe z standardowym zasilaczem feel 300W. Jak sądzicie czy taki zasilacz powiniennmi starczyć cz mam pomyśleć o jakimś o większej mocy. Ewentualnie jakim (firmowym lub nie koniecznie) Poza tym czy jest możliwość że cała kasta pójdzie z dymem jeżeli zasilacz nie wytrzyma??? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 cieniutki zasilaczyk, moj padl po trzech tygodniach obslugi r9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 wIĘC CO MI DORADZACIE??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 do znudzenia - Fortron z allegro (Robert Parada albo Haszyd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...