4X3L Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Igloo Silent Breeze 462 II vs Arctic Copper silent 2L, który lepszy; cichszy, lepiej wykonany, bardziej zywotny, lepszy do małego o/c :wink: a druga sprawa to jaka paste polecalisbyscie. z tego co wiem to bdb jest Arctic Silver 5 lecz jej cena mnie trocheodstrasza. czy warto inwestowac w paste z najwyzszej półki? czy sa duze róznice? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Co do cooler'a to polecam Artic Copper silent 2L. Miałem okazje go testować i temperatury wyglądały bardzo dobrze w porównaniu z coolerem boxowym. Jest bardzo cichy. Miałem paste Arctic Silver 5. Cena coś koło 29 zł, ale wystarcza na bardzo dużą ilość smarowań, więc wg. mnie się opłaca zainwestować. A nie kupować jakiegoś silikona za 5 zete, który się rozlewa po powierzchni procka i słabo przewodzi ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ja właśnie testuje Arctic Copper Silent 2L. Niestety cos z nim jest nie tak. To znaczy po pewnym czasie sam zaczyna przyspieszac. Z 1500 obrotów robi sie 1750 i to juz jest dla mnie denerwujace Spróbuje jeszcze dołożyć FanMate i zmniejszyć napiecie Na Athlonie 2400@2600 i ceramique mam 48 stopni Myslałem ze bedzie lepiej (mam duze wymagania) Może ktos chce kupic Silent 2L za 70% ceny ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...