spyker (banan) Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 moje pytanie moze sie wydac glupie ale nie wiem jak wygladaja artefakty podkrecilem mojego radeona 9100 sapphire rdzen i pamiec o 50 mhz i w 3dmarku nie widze nic niepokojacego moze nie zwracam uwagi na artefakty czy moglby mi ktos powiedziec jak to wyglada dodam jescze ze mam standardowe chlodzenie karty nie mam radiatorkow na pamieciah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 artefakty wygladaja jak cos czego nie powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 artefakty wygladaja jak cos czego nie powinno byc :) duzo mi to nie mowi a pytam sie serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 no ale tak wlasnie jest! albo ci przeskakuja tekstury, albo sa znieksztalcone, albo krawedzie sie chrzania, albo jeszcze cos.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9100konrad Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 śmieszne pytanie :-) są to taki sporkawe zielone trójkąty ale jak pojawiaję się migające kropeczki zielonego koloru to początek przegrzewania ale najgorsze są ZIELONE LUDZIKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 :lol: krec dalej - jak cos wyskoczy tzn ze to sa artefakty :D (nie da sie ich nie zauwazyc - latajace paski ;) ) pojawiaja sie one przy przekreceniu pamieci - jak przekrecisz rdzen to bedziesz mial zwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 To jest faktycznie głupie pytanie :lol: Artefakty są to błędy na ekranie których nie powinno być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 U mnie na Sapphirze 9100 artefakty to różowe plamki i kropki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Na rivie miałem zielone paski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thing Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Mój gf3ti200 wogule nie ma artefaktów po prostu jak przekrocze 215/430 to łapie zwisa w 3dmarku w pierwszum lub drugim teście i po srpawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Mój gf3ti200 wogule nie ma artefaktów po prostu jak przekrocze 215/430 to łapie zwisa w 3dmarku w pierwszum lub drugim teście i po srpawie.Zmniejsz taktowanie rdzenia a daj więcej na pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 U mnie np. Pojawily sie male prostokaty na ekarnie w granicach 5x3 mm,, jak sie okazalo ze na moim gf3 przestal sie krecic wiatrak 8O Artefakty odrazu zauwazysz, beda to jakies znieksztalcenia obrazu, ktore niepowinny wystepowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 maga wygladac tak www.republika.pl/doom_trooper/avp.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Albo tak: www.kiulik.kgb.pl/problem.jpg Takie dziwactwa pojawiały mi się jak spaliłem pamięci na karcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No niepowiem, ale ten temat to chyba podstawówka jeśli chodzi o podkrcanie GPU :? Poprzednicy napiasli już coto jest ;) , dodam tylko ze syfy w grach i w windzie (rózowy "start" :D )! Umnie prz przekręceniu pamięci i teście w 3dm2k1 latały cyferki zieloniutkie, normalnie Matrix na zywo :D :lol: Arnie dobry przykład, dałbym Ci moje cd-romki z betowaną Tomb Raider Angel of Darkness bez żadnego patcha i miałbyś artefakty na niekręconym gpu :D KIULIK piwko.pl rulezz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ten avp terz bez krecenia jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja mialem na 9100 na Halo artefakty bez krecenia :/ ale to juz zamierzchle czasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...