pawelec_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Niedawno powstała polska internetowa telewizja i puszczane są w niej teledyski hip hopowe oraz wywiady z raperami itp. :D :D :D http://www.tvfly.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Nie jest znowu taka pierwsza , conajmniej jedna ( Atomic TV ) była wczesniej i zpowodzeniem działała ; Za TV muzyczną mozna tez uznac pewien projekt TVP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a moze ktoś podać linki do tv muzycznych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Niedawno powstała polska internetowa telewizja i puszczane są w niej teledyski hip hopowe oraz wywiady z raperami itp. :D :D :D http://www.tvfly.com troche amatorka :P szczegolnie prowadzaca ale pomysl dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No to fakt, ale może z czasem sie rozkręcą, bo troche sztywno to wygląda. Ważne że jest troche inne spojżenie na hip hop niż w mtv czy vivia, i są promowane teledyski takie których nie można często zobaczyć w tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 mi sie podoba :) mało takich iicjatyw z polskiej strony aHH w np.Vivie jest trochę przereklamowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mam neo_+ i nie wiem jak u was ale u mnie to był pokaz slajdów a nie TV :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 u mnie tak samo,czasami dziala dobrze przez 5 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Super ale czemu o tematyce hip-hopowej?? :/ :/ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...