virtuomaniak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Babka od angielskiego poprosila mnie abym jej cos znalazl, ale niestety jestem bardzo slaby z angieslkiego wiec zwracam sie z ogromna prosba do Was... Musze znalesc takie rzeczy, oczywiscie wszystko po angieslku!! Rozne ogloszenia o prace (sekretarka, ksiegowosc) po szkole sredniej. Jak sie pisze list motywacyjny (staram sie o pozycje...) kfalifikacje. Pisanie swojego zyciorysu, jakies loga firmy oraz ich zespoly. Naprawde jest to mi bardzo potrzebne na poniedzialek wiec chcialbym juz w niedziele to zakonczyc. Bede waszym dluznikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 bez obrazy, ale może najpierw za polski się weź ostro ... co ? mhm (żeby nie pozostać topico-killa powiem _ wygoogluj.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Po prostu sie tego naucz to jedyna moja propozycja, bo jak nie to za 5 lat tu wrocisz i bedziesz pisal ze pracy nie masz i ze cale zycie Ci jest pod gorke ja do tego reki nie przyloze... po to Ci babka dala zadanie zebys ruszyl makówką a nie klawiaturą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...