Dekrek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Wiec mam taki problem - lacze sie jako activ i na poczatku wszystko jest ok ale co jakies 30 minut musze recznie zmieniac numer portu - polaczenie jest gubione - gdy chce cos od kogos sciagnac to laczy bez konca i time out a gdy tylko recznie zmienie port od razu laczy - tylko ze musze to robic co jakies 30 minut - gdzie tkwi problem ? net - modem kablowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 nie ten dzial przenosze do softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Nie ten dział. na oprogramowanie sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Czy powinienem teraz napisać 'nie ten dział, przenoszę na śmietnik'? ;>>> Masz ip zewnętrzne czy wewnętrzne? Jeśli wewnętrzne to wątpię abyś był active ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ip zewnętrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Firewall, blokada portów, proxy, inne cuda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Wszystko odpada Firewall - Sygate - porty nie blokowane. Z proxy nie kożystam. Inne cuda brak. Chyba total zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 mam podobny problem z dc++. Kompa w sieci i ustawiłem sobie activ na jakiś tam przekierowany port. Raz działa raz nie. Może DC tylko korzysta z 1 czy 2 portów i na nich jakoś stabilniej chodzi, myśłicie że to może zależeć od numeru przekierowanego portu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 mam neo na dwa kompu przez serwer.Zrobiłem przekierowanie portów i smiga.Robiłeś przekierowanie portó? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 nie ten dzial przenosze do softuNie ten dział. na oprogramowanie siecioweCzy powinienem teraz napisać 'nie ten dział, przenoszę na śmietnik'? ;>>> :lol: :lol: Fajne zamieszanie :wink: A wracając do tematu to na pewno wina nieprzekierowanych portów na serverze , tak jak mówił FumFel_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uchmanek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 obojk active jest pole na ip, ktore trzeba zostawic PUSTE! jezeli nie pomoze to tylko pasive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 obojk active jest pole na ip, ktore trzeba zostawic PUSTE!Jak zostawić puste? A jak ktoś ma przkierowany port i zostawi puste to nie będzie mu działać, bo DC sam nie wyszuka odpowiedniego portu, przynajmniej u mnie tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...