Skocz do zawartości
Dekrek

DC++

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec mam taki problem - lacze sie jako activ i na poczatku wszystko jest ok ale co jakies 30 minut musze recznie zmieniac numer portu - polaczenie jest gubione - gdy chce cos od kogos sciagnac to laczy bez konca i time out a gdy tylko recznie zmienie port od razu laczy - tylko ze musze to robic co jakies 30 minut - gdzie tkwi problem ? net - modem kablowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobny problem z dc++. Kompa w sieci i ustawiłem sobie activ na jakiś tam przekierowany port. Raz działa raz nie. Może DC tylko korzysta z 1 czy 2 portów i na nich jakoś stabilniej chodzi, myśłicie że to może zależeć od numeru przekierowanego portu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ten dzial przenosze do softu

Nie ten dział. na oprogramowanie sieciowe
Czy powinienem teraz napisać 'nie ten dział, przenoszę na śmietnik'? ;>>>
:lol: :lol: Fajne zamieszanie :wink:

A wracając do tematu to na pewno wina nieprzekierowanych portów na serverze , tak jak mówił FumFel_20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obojk active jest pole na ip, ktore trzeba zostawic PUSTE!

Jak zostawić puste? A jak ktoś ma przkierowany port i zostawi puste to nie będzie mu działać, bo DC sam nie wyszuka odpowiedniego portu, przynajmniej u mnie tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi