Skocz do zawartości
Mikeb

Arctic Cooling VGA Silencer - OKAZJA 39zl

Rekomendowane odpowiedzi

Od 18.01.2004 firma proline ma promocje na towary arctic cooling.. zaj...te promocje.. Bierzcie poki jeszcze sa..

39zl:

-VGA Silencer http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...fd086e93d711b8c

-Arctic Cooling Copper Silent 2 TC rev.2 http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...fd086e93d711b8c

35zl:

-Arctic Cooling Copper Silent TC http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...fd086e93d711b8c

Silencer da sie wcisnac na GF3Ti i radki 9500,9700.. Na co jeszcze - ni wiem.. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi..

Coolery na procki sa swietne pod tym wzgledem, ze WCALE ich nie slychac, a temp proca nie przekracza 50*C.. Nie jest to rewelacyjna temp ale znosna w stresie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem w jakim celu to naspailes ale temat o vga silencerze jeste juz postawiony w dziale chlodzenie konwencjonalne

-------------------------------------------------

po obejrzeniu postow zmienilem zdanie i uwazam ze sie mylilem mowiac ze topic nie ma miejsca .... przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to moj blad.. zagalopowalem sie :P Nie chcialem zeby komus okazja przeszla kolo nosa.. a na forum zagladam tylko tutaj i do pamieci.. nawet nie wiedzialem ze jest taki dzial jak chlodzenie konwencjonalne :wink:

W TAKIM RAIZE NIECHAJ KTORYS Z MODOW SKASUJE TEN TOPIK..

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s. myślę, że to jest dobre miejsce na to ogłoszenie. w końcu to cooler na kartę grafiki!

Tez tak wlasnie myslalem i szukalem tego wlasnie w tym dziale.. cooler wkoncu na grafe..

A jesli okaze sie ze zagladajac na www.proline.pl nie znajdziecie silencera za 39 zl to jeszcze nic straconego.. za dzien badz dwa powinno znowy staniec.. Tak bylo w srode wieczor.. w czwartek znowu cena spadla do 39zl..

Pozdr..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No duża lepsze:)

Walniesz niebieskie diody na tego arctica i pełen wypas, a boxowy coolerec przyczepisz na chipset pł.głównej. Łykaj taka okazja się szybko nie powtórzy. Ja bym z miejsca łykał tylko nie wiem czy pasuje na Herca 9800PRO AiW(może ktoś sprawdzał):(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wysłałem ojca po kupno w sobotę i na szczeście jeszcze kupil za 39 zł :)

Jednak koleś z proline poprosił o 49 zł a mój ojciec: Panie ja sprawdzałem przed wyjściem na stronie i było napisane 39 zł. No i jeszcze się załapał na 39 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przepraszam, ale co poza ciszą daje ten Artic? Diodki migające? Jak dla mnie to może jedynie zastąpić standardowe chłodzenie i nic więcej. Przy OC wiele nie da. Tu trzeba Zalmana albo TT z dobrym wentylem 80-92mm. Zupełnie nie rozumiem dlaczego o tego Silencera tyle szumu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przepraszam, ale co poza ciszą daje ten Artic? Diodki migające? Jak dla mnie to może jedynie zastąpić standardowe chłodzenie i nic więcej. Przy OC wiele nie da. Tu trzeba Zalmana albo TT z dobrym wentylem 80-92mm. Zupełnie nie rozumiem dlaczego o tego Silencera tyle szumu...

Ten arctic daje olbrzymia powierzchnie radiatora, popatrz na jego rozmiary to nie bedziesz pytal glupich pytan.. Przeplyw powietrza nie jest najistatniejszy.. ale jego brak calkowity oczywiscie daje po kosciach..

A tyle szumu bo jeszcze 3 miechy temu byl za 120 zl.. dzis jest za 49, a byl za 39.. a u czlowieka z allegro mozna bylo go w zeszlym tygodniu za 35 dostac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam honor :oops: Miałem offline testy tego Silencera, ale coś chyba porąbali procedurę i wypadał zdecydowanie słabiej od TT Giant 2, a ten jest porównywalny z Zalmanem ZM80C.

A w ramach rekompensaty coś do porównania: http://www.liquidluxx.de/cgi-bin/ubb/ultim...ic&f=5&t=000046

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam honor :oops: Miałem offline testy tego Silencera, ale coś chyba porąbali procedurę i wypadał zdecydowanie słabiej od TT Giant 2, a ten jest porównywalny z Zalmanem ZM80C.

A w ramach rekompensaty coś do porównania: http://www.liquidluxx.de/cgi-bin/ubb/ultim...ic&f=5&t=000046

Nie tyle porownywalny co lepszy ( wydajniejszy i znacznie tanszy ) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a da sie zalozyc takiego silencera na radeona 9000? ktos probowal? jest sens?

Nie da sie. Kupielm do swojego radka9700 i u mnie pasuje idealnie.

Przymierzalismy do 9000 i 9100 i do zadnej nie pasuje.

Zreszta na stronie producenta pisze wyraznie z jakimi modelami to chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...