Al Bundy Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Witam. Na skutek tragicznego zbiegu okoliczności spowodawanym złą konstelacją marsa w stosunku do jowisza zjarałem jeden rezystorek w FEEl 300W :( jeżeli ktoś ma możliwość zczaić wartosć tego rwzystorka byłbym wdzięczny :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Hmm na pewno tylko rezystor zjarales ? nie zostaly po nim oznaczenia paskowe (takie kolorowe paski) czy zupelnie sie zweglil? nie dziala bez tego zasilka? i podaj dokladny model dokladne oznaczenia, bo tych feeli bylo sporo chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Hmm na pewno tylko rezystor zjarales ? nie zostaly po nim oznaczenia paskowe (takie kolorowe paski) czy zupelnie sie zweglil? nie dziala bez tego zasilka? i podaj dokladny model dokladne oznaczenia, bo tych feeli bylo sporo chyba ;)MODEL:ESP-ATXSP4 VERSION 2.03 az taki dureń nie jestem, problem w tym że pasków już nie ma bo się zwęglił. bez rezystorka ie patrzyłem, wole żeby był kompletny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ej no nie mówcie że u nikogo w szafie nie wala się stary rozwalony feel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Wyciągnołem z szafy FEEL'a. Model: ESP-300ATXSP4 Ten rezystorek ma oznaczenie R155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Wyciągnołem z szafy FEEL'a. Model: ESP-300ATXSP4 Ten rezystorek ma oznaczenie R155 hm, u mnie on oznaczenia nie ma, ale powiedz jakich kolorów ma paski?? tylko po kolei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 U mnie nie ma żadnych paseczków, widnieje tylko napis R155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 U mnie nie ma żadnych paseczków, widnieje tylko napis R155eh, dziwne, na moim były .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...