Dev-o Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 500 FSB?? buehehehehe, ale celek musialby byc ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam i wielkie 8O bo celerony kreca sie super(northwood) i z takiego 2,4 wycisnie na dobrej płycie ponad 3 GHz(FSB koło 500),Chyba 125 (x4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jeżeli chodzi o program do sprawdzenia sprzetu to polecam (AIDA32 juz nie isnieje) teraz wykupila ja inna firma ktora robi najnowsze wersje pod nazwą Everest jest po polsku znajdziesz ją na tej stronie http://www.lavalys.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 500 FSB?? buehehehehe, ale celek musialby byc ;d:roll: normalny.....celka 2,6 wykręciłem na standardowym coolerze na 3,1 (da się więcej tylko zasiłkę mam słabą,temp proca ok 48) i fsb wynosi wtedy 481 MHz -stabilne a 2,4 można podkręcić lepiej....więc nie widzę tu nic dziwnego choć sam byłem na początku zaskoczony :o sgj-masz racje 4 x125(ja mam teraz 4x 121) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...