mctel Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zapełniła sie pamięc , migała koperta wiec zresetowałem kodem siemensa s40 i kurde ku mojemu zaskoczeniu wszytko sie zwaliło znikła ksiązka adresowa , nie moge dzwonić wszystko źle ( Prosze o Pomoc To telefon mojego OJca a on jest nerwowym człowiekiem Co mam zrobić ?? zmiana softu czy co jezeli tak to jak to zrobić ?? Trzeba jakiś specjalny kabel czy co? Prosze o szybką odpowiedź ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 po pierwsze to nie panikuj kazdy ojciec jest nerwowy, najprawdopodobniej samemu nic nie zrobisz. Serwis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mctel Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udało sie !!!! :D :D :D Juz zdołowany planuje do ktorrego serwisu jechać , jeszcze raz go zresetowałem , jakiś pasek przeleciał ktorego wcześniej nei było. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m fona a tu wyskakuje "Pamięc zapełniona...Usunąć Wiadomości ?"Ja na to ochoczo tak usunołem patrze a tu wszystko jeest ,Wrociło !!!! Nie wiem jakim cudem to działa.. Pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...