zibi322 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 hahahaha ale kolega Mateoosh sie nacial ahhahah, to jest nie do schlodzenia w praktyce, chyba ze jakis pojemniczek z cieklym azotem ;) nie przesadzaj. wystarczy jakieś wc z blokiem 300x300x300mm i pompa od co :wink: nie no jasne taki blok to w kazdym sklepie ;) ja nawet w kiosku ruchu widziałem :lol: a ja na bazarze u babci z warzywami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Marzenia piękna rzecz...:P A co do tych ciekawostek, to co powiecie o moim celku... :twisted: Czy ktoś przypadkiem nie wspominał niedawno, że Intel wypuszcza ciekawe wersje różnych procesorów... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 hahahaha ale kolega Mateoosh sie nacial ahhahah, to jest nie do schlodzenia w praktyce, chyba ze jakis pojemniczek z cieklym azotem ;) nie przesadzaj. wystarczy jakieś wc z blokiem 300x300x300mm i pompa od co :wink: nie no jasne taki blok to w kazdym sklepie ;) ja nawet w kiosku ruchu widziałem :lol: a ja na bazarze u babci z warzywami :lol: no więc nie widze problemu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...