Paazik Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Hej hej. Mam film na divx. I na każdym odtwarzaczu film po 12 sekundach zacina się(skacze). Gdy chcę ominąc to(przewinąć do przodu) to film odtwarza się ale BEZ dzwieku! Na każdym oprócZ BSPLAYER na którym film normalnie się odtwarza!. Nie wiem co jest? Mam zainstalowane najnowsze K-Lite codecs. Help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 K-lite sux i tyle . Wywal to gowno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 K-lite sux i tyle . Wywal to qpa. Dokladnie..wywal dziadostwo i zainstaluj fddshow + AC3Filter albo zassaj paczke kodekow z tej stronki - uzywam od jakiegos czasu i wszystko chula :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 a ja powiem fddshow qpa wywal to i zainstaluj allplayer i sciagnij codeki z auto update mi jak do tej pory wsio chodzi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Najlepsza opcja to zaintalowac Divxa najnowszego , Xvida . i Ac_filter a jak sie trafi jakis film co nie idzie, to zaczac sie martwic mozna wtedy . A fddshow uzywalem , ale sie zrazilem bo mi robil problemy z filmami w Xvid ( uzywam teraz Xvidia Koepi i innym tez polecam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 :):):):):) - k-lite codec pack the best , mam od prawie roku i wszystkie fimy hulają jak trzeba... cos masz nie tak w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja mam takie troche inne pytanie dot. BSPlayer'a. Czy da sie jakos ustawic (bez wykorzystania playlisty) by program automatycznie odtwarzal nastepna czesc filmu? Obsluga playlisty z uzyciem pilota do przyjemnych nie nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czy da sie jakos ustawic (bez wykorzystania playlisty) by program automatycznie odtwarzal nastepna czesc filmu?AllPlayer ma taką funkcję. BSPlayer nie wiem - nie używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Paulo dzieki za odpowiedz, ale chodzi mi akurat tylko i wylacznie o BSPlayera (Subedit i Allplayer maja ta opcje-fakt ale jakos nie leza mi te programy tak jak kiedys). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...