jakac Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Pytanie do posiadaczy Gainwarda Ti4200 czy macie przeskoki obrazu na tej karcie. Ja mam i nie wiem czy to jest wina karty czy może płyty głównej Dodam że podczas instalacji windowsa muszę zmienić na kartę GF2 lub niżej, na Ti4200 też mogę instalować ale muszę wpisać setupcore w win 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Sprecyzuj te przeskoki a co do setupcore to też tak instalowałem windy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 to jest tak jak by w ciągu 0,01 sekundy przeleciała jakaś kreska przez ekran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 to jest tak jak by w ciągu 0,01 sekundy przeleciała jakaś kreska przez ekranszybkie masz oko :) a nie jest to przypadkiem problem niskiego odświerzania ekranu + wyłączony v-sync? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Pytanie do posiadaczy Gainwarda Ti4200 czy macie przeskoki obrazu na tej karcie. Ja mam i nie wiem czy to jest wina karty czy może płyty głównej Dodam że podczas instalacji windowsa muszę zmienić na kartę GF2 lub niżej, na Ti4200 też mogę instalować ale muszę wpisać setupcore w win 98Mi windows XP się nie instaluje (ale to jest problem Microsoftu a nie GF-a) i mam do tego S3 Trio na PCI :) Mamy podobne płyty i podobne karty, więc może takiej kombinacji Winda nie lubi... Winda może się zwieszać przy instalacji na niektórych konfiguracjach z kartami NVidii. Mi na GF2MX też się instalował. A na GF4Ti4200 ani huhu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 raczej to nie jest problem odświeżania 100Hz przy 1024x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 może mam jakiś jebnięty egzemplarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja mam taka kartę w wersji 128mb i żadnych anomalii nie spostrzegłem (Sony G430), ale ja to mam za słabą percepcję żeby co kolwiek w 0,01 sec wychwycić, może Spiderman też ma Gainwarda 4200 i pomoże :wink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Myślę że to wina karty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 mi ta karta na razie chodzi spoko choć konkretnie grzeje twarz nawet nie kręcona lecz artefaktów żadnych brak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zero problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 witam, raczej niemam problemow z karta, tylko obraz mi drga na 1024x768 w 85 Hz, ale to chyba raczej wina kiepskiego monitora. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...