QbaS Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 na jakim chipsecie jest ta plyta?? czy obsluzy procesory 0,13 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Rozumiem że przy pisaniu nazwy płyty ręka Ci się omskła w lewo - Shuttle AK12 (bez a na końcu) jest na chipsecie KT133 i jeśli obsłuży procki ,13 to tylko przy FSB 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Upssss plyty na kt 133 bez a takze obsluguja 0,13 ktos mial tutaj abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ja mam Shuttle AK12A i jest obsługa proców do 2600+. Płyta jest na chipsecie KT133A a więc ma już obsługę FSB 266. Jest obsługa wszystkich proców AMD na tym sockecie ale dopiero po update biosu. Na fabrycznym tylko Athlony Thunderbirdy i Stare Durony. Te nowe na rdzeniu morgan albo palomino to trzeba po prostu najnowszego update do biosu. I jeszcze jedna rzecz płyta jest pod pamieci DIMM SDRAM 133MHz. Mam teraz na niej Athlona 2000+ na rdzeniu Thorougbred-A tak pisze AIDA32. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jeśli to AK12 (V3.0) to też wspiera fsb 133 (266)http://www.shuttle.com/share/fae/hq/download/bios_rdm/readmeak12a.htm pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ak12A to jest właśnie ak12 (v3.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ak12A to jest właśnie ak12 (v3.0) podejrzewam że była też ak12 v1.0 i 2.0 które nie obsłużą fsb 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A nie lepiej kupić tą płyte co mam w podpisie ? podkreciłem durona 1.6@2.4ghz ale padła zasiłka , polecam tą płytke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Jak by gościu miał kasę na nową to by się nie pytał o Starego Shuttla który pewnie nie kosztuje więcej jak 80 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja mam pytanie nt tej plytki [ak12] czy wykryje mi na niej kawiora 120gb? bo kumpel ma do sprzedania i chetnie bym wzial .. ;) ps. kiedy weszla do sprzedazy rev3.0? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 nikt nie wie? help , to jest dla mnie wazne:/ na necie nie znalazlem tych informacji wiec sadzilem ze tutaj je uzyskam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Powinny działać nawet 200 GB i większe. 120 GB ci wykryje na bank. Tylko ściagnij sobie najnowszego biosa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 yeah , big thx ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...