Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Chciałbym zmienić GeForce2 MX 400 na najwydajniejszą kartę z przedziału cenowego do ok. 270 zł Dobrze by było gdyby karta miała 128 RAM i 128 bitową szynę pamięci :D Musi mieć dziurki w około GPU na zalmana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 i co z tego , tez zmieniam . kup jakiegos gf3ti200 moze cos trafisz na allegro za ta cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 :twisted: no tak sie złozyło ze ja sprzedaje ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=20450884 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 :twisted: no tak sie złozyło ze ja sprzedaje ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=20450884 To ma być tanio może zobaczysz tohttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5127 albo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2478 Czy ja wyglądam na frajera :wink: Ja od ciebie tej karty na pewno nie kupię znam się trochę na sprzęcie i na pewno ta karta nie jest warta takiej ceny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Czy ta karta jest wydajniejsza od GF3 Ti200 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6814 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ABSOLUTNIE NIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Czy ta karta jest wydajniejsza od GF3 Ti200http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6814 Minialnie slabsza w 3dmarku, ale i tak bralbym 9200 :D Seryjnie, jakos w grach sie to nie przeklada. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Czy ta karta jest wydajniejsza od GF3 Ti200http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6814 Minialnie slabsza w 3dmarku, ale i tak bralbym 9200 :D Seryjnie, jakos w grach sie to nie przeklada. :D Czy ma ktoś wiadomości jak kręci się ta karta Myślę że chyba ją kupię bo jest w przystempnej cenie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Chciałbym zmienić GeForce2 MX 400 na najwydajniejszą kartę z przedziału cenowego do ok. 270 zł Dobrze by było gdyby karta miała 128 RAM i 128 bitową szynę pamięci :D Musi mieć dziurki w około GPU na zalmana :D na zalmana powiadasz Nowatorski, ale sowja droga slaby pomysl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 czemu słaby Zalman ZM80C-HP wejdzie bez problemu i będzie dobrze chłodził kartę a po podkręceniu będzie szła jak burza :D Mam nadzieję :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 czemu słaby Zalman ZM80C-HP wejdzie bez problemu i będzie dobrze chłodził kartę a po podkręceniu będzie szła jak burza :D Mam nadzieję :wink: Jak kscesz wladowac tyle kasy na chlodzenie takiej karty to twoja sprawa :D, ja bym sie ograniczyl do dodatkowego nadmuchu, ew, radiator jakis prockowy zapodal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 czemu słaby Zalman ZM80C-HP wejdzie bez problemu i będzie dobrze chłodził kartę a po podkręceniu będzie szła jak burza :D Mam nadzieję :wink: Jak kscesz wladowac tyle kasy na chlodzenie takiej karty to twoja sprawa :D, ja bym sie ograniczyl do dodatkowego nadmuchu, ew, radiator jakis prockowy zapodal :D Przecież bym specjalnie nie kupował po prostu już pracuje na moinGF i myśli o przyszłości na radku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zazuc swoim cfg w "sygnaturce" to bedzie latwiej cos powiedziec. Tak poza tym to na twoim miejscu dozbieralbym do r9500 np. PZDR$ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja od ciebie tej karty na pewno nie kupię :Dnikt ci nie kaze odemnie kupowac :!: na pewno ta karta nie jest warta takiej ceny tiaaa to sobie zobacz jak stoja na allegro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja od ciebie tej karty na pewno nie kupię :Dnikt ci nie kaze odemnie kupowac :!: na pewno ta karta nie jest warta takiej ceny tiaaa to sobie zobacz jak stoja na allegro :wink:Jak dla mnie to na allegro wszyscy mówią że cena jest atrakcyjna i jak znajdą łosia to zarabiają na tym kupę forsy i się cieszą :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 kumpel ma radka 9200 i na antku 2400+ spokojnie grał w NFS U, sam się zastanawiam jak ten radek stoi do GF3Ti200. tylko o kręceniu można zapomnieć, tzn słabiutko siękręci. bywająia takie którym pamięci kręcą się o 30 MHz :lol: a rdzeń dobrze jak do 300 dojdzie. jednak za tę cenę warto, pewnie lepiej niż używany GF3 bez gwarancji. i nie wiem dlaczego te winfasty idąstosunkowo tanio na allegro, przecież to najlepsza firma a gainward kręci siędobrze dzięki wyższym napieciom GPU i pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jak dla mnie to na allegro wszyscy mówią że cena jest atrakcyjna i jak znajdą łosia to zarabiają na tym kupę forsy i się cieszą :mrgreen:Albo nigdy nie miałeś doczynienia z allegro albo zaprzeczasz sam sobie :? P.S. W twoim przypadku ani jedne ani drugie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 kumpel ma radka 9200 i na antku 2400+ spokojnie grał w NFS U, sam się zastanawiam jak ten radek stoi do GF3Ti200. tylko o kręceniu można zapomnieć, tzn słabiutko siękręci. bywająia takie którym pamięci kręcą się o 30 MHz :lol: a rdzeń dobrze jak do 300 dojdzie. jednak za tę cenę warto, pewnie lepiej niż używany GF3 bez gwarancji. i nie wiem dlaczego te winfasty idąstosunkowo tanio na allegro, przecież to najlepsza firma a gainward kręci siędobrze dzięki wyższym napieciom GPU i pamięci. Slabuitko powiadasz, mialem r9200 pamiatki 400@560 : ) - 9200 3dm2k1 :twisted: PZDR$ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnivird Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ja mailem 9200 ;) 64mb 128bit ;) ale krecil sie marnie ... pmiec 400@480 GPU 250@310 ;) ale wymienilem go na FX 5200 128mb 128bit od Albatrona (gigi series) i jestem bardziej zadowolony ;) z 250 na gpu leci na 390 a pamiec z 400 jak narazie 690 :) ale mam slabe chldozenie :) (musialem zdemontowac stare... -karta dlategos ie tak dobrze kreci bo ma wyzsze napiecie na gpu i mem niz normlnie powinna miec... :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...