Skocz do zawartości
Misiu15go

zmieniam grafę!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

:twisted: no  tak sie złozyło ze ja sprzedaje ;)

http://allegro.pl/show_item.php?item=20450884

To ma być tanio może zobaczysz tohttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5127 albo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2478

Czy ja wyglądam na frajera :wink:

Ja od ciebie tej karty na pewno nie kupię znam się trochę na sprzęcie i na pewno ta karta nie jest warta takiej ceny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ta karta jest wydajniejsza od GF3 Ti200http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6814

Minialnie slabsza w 3dmarku, ale i tak bralbym 9200 :D

Seryjnie, jakos w grach sie to nie przeklada. :D

Czy ma ktoś wiadomości jak kręci się ta karta

Myślę że chyba ją kupię bo jest w przystempnej cenie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zmienić GeForce2 MX 400 na najwydajniejszą kartę z przedziału cenowego do ok. 270 zł

Dobrze by było gdyby karta miała 128 RAM i 128 bitową szynę pamięci :D  

Musi mieć dziurki w około GPU na zalmana :D

na zalmana powiadasz

Nowatorski, ale sowja droga slaby pomysl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu słaby Zalman ZM80C-HP wejdzie bez problemu i będzie dobrze chłodził kartę a po podkręceniu będzie szła jak burza :D  

Mam nadzieję :wink:

Jak kscesz wladowac tyle kasy na chlodzenie takiej karty to twoja sprawa :D, ja bym sie ograniczyl do dodatkowego nadmuchu, ew, radiator jakis prockowy zapodal :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu słaby Zalman ZM80C-HP wejdzie bez problemu i będzie dobrze chłodził kartę a po podkręceniu będzie szła jak burza :D  

Mam nadzieję :wink:

Jak kscesz wladowac tyle kasy na chlodzenie takiej karty to twoja sprawa :D, ja bym sie ograniczyl do dodatkowego nadmuchu, ew, radiator jakis prockowy zapodal :D

Przecież bym specjalnie nie kupował po prostu już pracuje na moinGF i myśli o przyszłości na radku :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od ciebie tej karty na pewno nie kupię :D

nikt ci nie kaze odemnie kupowac :!:

na pewno ta karta nie jest warta takiej ceny

tiaaa to sobie zobacz jak stoja na allegro :wink:
Jak dla mnie to na allegro wszyscy mówią że cena jest atrakcyjna i jak znajdą łosia to zarabiają na tym kupę forsy i się cieszą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma radka 9200 i na antku 2400+ spokojnie grał w NFS U, sam się zastanawiam jak ten radek stoi do GF3Ti200. tylko o kręceniu można zapomnieć, tzn słabiutko siękręci. bywająia takie którym pamięci kręcą się o 30 MHz :lol: a rdzeń dobrze jak do 300 dojdzie.

jednak za tę cenę warto, pewnie lepiej niż używany GF3 bez gwarancji. i nie wiem dlaczego te winfasty idąstosunkowo tanio na allegro, przecież to najlepsza firma a gainward kręci siędobrze dzięki wyższym napieciom GPU i pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to na allegro wszyscy mówią że cena jest atrakcyjna i jak znajdą łosia to zarabiają na tym kupę forsy i się cieszą  :mrgreen:

Albo nigdy nie miałeś doczynienia z allegro albo zaprzeczasz sam sobie :?

P.S. W twoim przypadku ani jedne ani drugie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma radka 9200 i na antku 2400+ spokojnie grał w NFS U, sam się zastanawiam jak ten radek stoi do GF3Ti200. tylko o kręceniu można zapomnieć, tzn słabiutko siękręci. bywająia takie którym pamięci kręcą się o 30 MHz :lol: a rdzeń dobrze jak do 300 dojdzie.

jednak za tę cenę warto, pewnie lepiej niż używany GF3 bez gwarancji. i nie wiem dlaczego te winfasty idąstosunkowo tanio na allegro, przecież to najlepsza firma a gainward kręci siędobrze dzięki wyższym napieciom GPU i pamięci.

Slabuitko powiadasz, mialem r9200 pamiatki 400@560 : ) - 9200 3dm2k1

:twisted:

PZDR$ALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mailem 9200 ;) 64mb 128bit ;) ale krecil sie marnie ... pmiec 400@480 GPU 250@310 ;) ale wymienilem go na FX 5200 128mb 128bit od Albatrona (gigi series) i jestem bardziej zadowolony ;) z 250 na gpu leci na 390 a pamiec z 400 jak narazie 690 :) ale mam slabe chldozenie :) (musialem zdemontowac stare... -karta dlategos ie tak dobrze kreci bo ma wyzsze napiecie na gpu i mem niz normlnie powinna miec... :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...