Krysti@n Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja w swoim krótkim życiu, miałem przyjemnosc gościć na 3 takich imprezach i dziś będzie 4 :-P Co do alkoholu to tylko raz mieliśmy problem gdyż bylo dokladne macanko przez ochroniarzy z lokalu. Naszczęście po godzinie 22 oddali nam co do jednej butelki :lol2: Oczywiście najlepiej bawiłem się na swojej. Udziwnień jako takich nie było, może poza makareną zamiast poloneza. Najleprzy ubaw jest jak niepijący prubują się przełamać, u nas jeden taki sikał do fontanny na oczach wszystkich :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 U mnie dzis jest grana 100dnioweczka :),tradycja juz taka ,ze w szkole sie odbywa.Oczywiscie zakaz wszytskiego - ale tak przeciez zawsze bywa.Ja biore ze soba tylko piersioweczke Ballantines'a (250ml) raz ,ze zaraz po balecie to trip na Slowacje ,a dwa : jakos tak :D Jak znam zycie to nie tylko tą piersioweczke opedzluje,ktoś napewno poleje :D.Mjuzik oczywiscie orkiestra ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie ma to jak podejscie do studniowki typu "najebac sie i obrzygac i do tego zacpac, zeby nic nie pamietac" ja rozumiem, ze praktycznie kazdy na studniowce pije (ja chyba jestem tu jedynym wyjatkiem bo nie wypilem nawet kropelki az do pokazu artystycznego, ale o tym za chwile, na drugiej na ktorej bylem (z moja ukochana) juz nie wypilem nawet kropelki) - ale nastawiac sie na "najebke"?? to moze idzcie w jeansach i sweterkach w kratke, zeby jak je obrzygacie nie bylo szkoda? Gdzie napisalem, ze poszedlem na studniowke zeby sie schlac? Osobiscie wypilem do towarzystwa 3 kieliszki. Owszem, byli i tacy co poplyneli - zawsze tak jest. Autor tematu pytal jak bylo z alkoholem to mu napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No i po studniówce :wink: Było tak sobie to tyle ide spać B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie chce nic mówic ale ja z pólmetka ostatnio wróciłem duuużo później :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja mam studnowke 18 lutego <_< Ide z fajna kolezanka i mam zamiar sie dobrze bawic. A co do alkocholu to jak kazdy wspomnial - bedzie go duzo i krepacji przez nauczycieli tez niebedzie. W sumie to na lekcji wychowawca ciagle daje nam wyklad ze 0.5 na pare do STRASZNIE DUZO i ciagle cos wymysla ale....po co komu to mowi ? zawsze bedzie tak ze ktos bedzie mial odlot albo humorek do zabawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja też jestem już po... Było raczej też średnio, głównie przez muzykę... Podobało mi się tylko dzięki temu, że byłem z moją wspaniałą towarzyszką ;) A jeśli chodzi o alkohol to moja klasa (mat-inf :)) trochę przegięła... już od początku wszystko poszło na stół, potem rodzice pilnujący nam to skonfiskowali... :? Na szczęście potem oddawali stopniowo - może to i lepiej bo pewnie poszło by wszystko w 2 godziny i wielu skończyłoby pod stołem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja swoją studniówke miałem... wczoraj. Było bardzo fajnie gdyż każdy czuł się jakby był na jakimś weselu a nie na balu przedmaturalnym ;) Alkoholu było mwóstwo...którego i tak podkoniec brakło i chłopaki dobierali spiryt z tonikiem. To była dawko dla niektórych bardzo zabójcza :rolleyes: Ja się pobawiłem, kasy nie rzałuje którą wydałem i co najważniejsze... rano wstałem bez kaca :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ta laska ze studniowki,o ktorej mowilem okazalo sie,ze jednak mieszka jeszcze w ZG ale ma męża :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja przed chwilą wstałem :P taką imprezę trzeba zobaczyć, każdemu takiej życzę :) Jedyne co, to muzyka była miejscami nie za teges :| za mało wolnych kawałków ;] Pozatym było zajefajnie, jeszcze nigdy nie piłem z nauczycielami :D Długo by opowiadać jeszcze... =)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja wiadomo maturę poprzedza studniówka, więc chwalić się kto kiedy ma :D Ja mam 6 stycznia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 19[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 27 stycznia o ile sie nie myle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja wiadomo maturę poprzedza studniówka, więc chwalić się kto kiedy ma :D Ja mam 6 stycznia :]o jak miło ;] ja tys;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 12 luty - 1 dzień ferii hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 5 i 27 stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 ja mam dopiero po feriach czyli cos ok 12 lutego :/ pozno .. .a atak swoja droga to ile placicie za studniowke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) o jak miło ;] ja tys;DMoże mamy w tym samym miejscu ;) .. .a atak swoja droga to ile placicie za studniowke ??Mało tego, że płacę 180zł od pary to jeszcze za zaproszenie dla osoby towarzyszącej trzeba było dopłacać :blink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=59522 nie dziękujcie ;> Mógłbyś być tak miły i przenieść te posty do ww. tematu? :) Z góry wielkie dzięki... // done ;] // fipa Edytowane 3 Stycznia 2007 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 U Was też są jakieś głupoty w stylu polonez + wstażki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Na mojej pamietam był polonez + róże. A na poprzedniej tylko polonez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Ja mam 6.01 i 10.02 :D za moją płace za wszytsko 400zł <_< Polonez jest, wczoraj go cwiczylismy :lol2: ale wstazek i rózy mam nadzieje ze nie bedzie :P Edytowane 3 Stycznia 2007 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja mam 13 i 20 stycznia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 20 i 27 stycznia. Ktoś z Zabrza/Gliwic idzie w tym terminie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Może mamy w tym samym miejscu ;) Mało tego, że płacę 180zł od pary to jeszcze za zaproszenie dla osoby towarzyszącej trzeba było dopłacać :blink: Mógłbyś być tak miły i przenieść te posty do ww. tematu? :) Z góry wielkie dzięki... // done ;] // fipa no to i tak masz tanio ja place 350 zl za siebie i ok 120 za osobe twarzyszaca ... aa zeby tego bylo malo to jeszcxze na jakiejsc wsi to wszytsko bedzie ...:/ wiec juz porazka totalna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 U mnie 300 zl za pare a jak idzie para ze szkoly to po 150 od lebka. Nie wiem czy to drogo ale 3 klasa liceum to same wydatki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) :huh: Polonez to tradycyjnie i dla płci pięknej (czyli niestety nie dla nas) jakieś kwiatki na ręke hehe ... Aaaa co do tradycji jeśli laska ściągnie przy tobie tego kwiatka to oznacza , że ci się odda ;s Pewnie to ściema , ale warte uwagi hehe :P Polonez uczy nas tańczyć koleś z w-f :mur: Niezła polewa na tych lekcjach jest hehe... Cena takie imprezy to 150 zł osoba idąca sama , 350 zł z osobą towarzyszącą z klasy , 320 zł z osobą towarzyszącą poza klasy hehe :P Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucris Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja mam 12 stycznia. Naczy nie ja tylko panna, ale to prawie to samo ;D. Bawcie sie dobrze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To mnie pocieszyliście :lol: Kto z was tańczy poloneza? Całe szczęście, że nas w szkole jest za dużo i ja nie muszę tańczyć :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To mnie pocieszyliście :lol: Kto z was tańczy poloneza? Całe szczęście, że nas w szkole jest za dużo i ja nie muszę tańczyć :] Polonez to pikus, Polonez pokazowy o 22 czy tam 24 to jest wyczyny przy naszym menu przygotowanym na ten wieczor* *nie mowie tutaj o jedzeniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jeśli polonezem zaczynacie studniówkę, to proponuję "setkę" przed i od razu wszystko wydaje się prostsze ;) Gorzej jak ktoś przesadzi (jak mój kumpel) i mu się nogi plątają, bo wtedy to już "lekki" wstyd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...