Caehl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nie masz czasami grypy jelitowej ? :razz: Ostatnio przechodzilem to cholerstwo :mur: Raczej nie, zespoł nadwrazliwego jelita ponoc, czy jakos tak, who cares :wink: Troszke sie uspokoiło, wiec mam nadzieje ze jutro jakos to będzie. Kurcze zapowiadają ze ma cholernie wiać i ze spore opady śniegu tez będą, co prawda daleko do miejsca imprezy nie mam (7km) ale różnie może być, poza tym silny wiatr mi kreacje popsuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) O 19 zaczynam się bawić. Ponoć Policja ma sprawdzać, czy nikt nie ma alkoholu :|. Trzeba będzie trunek skampić do samochodu, a później wnieść go na salę, innej możliwości nie ma... A może ktoś plotę puścił. Trzeba będzie uważać. Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Też dziś ide, i jeszcze nie wiem jak wniose alkohol. Jak się ubiore to zarzuce zdjęcie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Najwyżej się go przeleje do woreczków, tak jak na granicy ;] z resztą mało prawdopodobne, żeby ta policja była, zupełnie jak by nie mieli nic lepszego do roboty!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Najwyżej się go przeleje do woreczków, tak jak na granicy ;] z resztą mało prawdopodobne, żeby ta policja była, zupełnie jak by nie mieli nic lepszego do roboty!?Dżizas... do jakich wy szkół chodzicie?! Ja bym nie zapłacił za imprezę na której ma mnie sprawdzać policja.... o nie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 To jest jeszcze niesporawdzona informacja :lol: Nie sądzę, żeby wyskoczyli z takim numerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 No to problem z alkoholem rozwiązany:), utrzymywanie dobry kontaktów z woźną zaowocowało schowaniem procentów do jej szafki :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja mam za tydzień studniówkę, dzisiaj ma bliźniacza szkoła. Słyszałem o zakazie alkoholu i np. u mnie na imprezie ma być policjant, także raczej będzie w końcu Sz. Pan Roman G. musiał coś wymyślić ;) Pewnie i tak nauczyciele sami taksówkami przyjadą ;p p.s mój kumpel rok temu przykleił sobie % na kręgosłup, tylko jak wchodził był wyprostowany i trochę dziwacznie wyglądało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie panikujcie, oficjalnie zakaz musi być w każdej szkole. U mnie była ochrona i nie przeszkodziło to we wniesieniu ok 7 litrów wódki na nasz stolik, nie mówiąc już o innych stolikach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja się właśnie szykuję się, szkoda, że nie mam cyfrówki, bo bym zaraz zdjęcie capnął. Zaopatrzenie już kupione. Jeszcze tylko garniaka założyć, ząbki umyć, podjechać po koleżankę i bawić się. Jakoś się skampi wódkę, myślę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 ładne grzybobranie będzie. grzybiarze - żule las - teren w okół studniówki prawdziwki - wóda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tylko, żeby się Wam nie zwróciła ta studniówka ;) ... ja m.in dlatego nie biorę czyściochy tylko Hortex wiśniowy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja już po. Studniówka kosztowała 2x512DDR Goodrama (250zł) od pary. Zabawa była przednia. Alko wnieśliśmy bezproblemowo, ale mało piłem. Orkiestra grała Disco Polo, był jeszcze jakiś DJ, który puszczał moją ulubioną muzę - kawałki z lat 80. Tańczyłem ze swoją partnerką do białego rana. Oczywiście partnerki wymieniałem często. Tańczyłem z kilkunanstoma dziewczynami. Beż żadnych oporów, wstydu etc. Najwięcej czasu spędziłem na parkiecie chyba spośród wszystkich facetów. A i żarcie było bardzo dobre :D. Takiej imprezy się nie zapomina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 no i ja juz bylem ubiegłej nocy :) co prawda jako delegacja wiec prawie za free ale bylo b. fajnie. najgorsza byla osbluga zanim rozdali zarcie byla 21 i do tego prawie wystygle potem bylo juz z minuty na minute coraz lepiej miało byc całkowicie bez alkoholu, no ale jeszcze w historii polski chyba nie zdarzyła się taka studniówka, mimo ze przeszukiwali to nie chcieli nic znaleźć. Ogólnie było jakoś tak bez zbytnich wygłupów, dr Pawica nie był potrzebny :P zabawa ciągnęła się do samego końca czyli 6 do tej godziny zostało tak 60% ludzi. Za rok moja, jednak stodniowki to fajne imprezy a nie zanosiło się wcale z początku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) No ja też już mam studniówke za sobą. Miała się zacząć o 19 a zaczęła się troche przed 20. Zespół był z Czech i muzyka była taka przeciętna , coś ala wesele :lol: Czasami pozwolili sobie na zagranie czegoś znanego typu Doda. Co do alko to nie było z nim problemu , niektórzy byli już wcięci przed studniówką. Impra zakończyła się o 4 rano , ale czuje jakiś niedosyt , mogłaby potrwać dłużej ,ale zespół się zmył więc klapa była i wszyscy rozeszli się do domów. I powiem wam , że nawet jak się idzie samemu to i tak zatańczycie praktycznie ze wszystkimi dziołszkami ze swojej i innych klas ;) Oby trafiło mi się jeszcze pare studniówek :) P.S Zapomniałem wspomnieć o jedzeniu :lol: Nie brakowało jego i było bardzo dobre :] Zaczęliśmy od kurczaka w panierce , później były różne ciasta do tego kawa albo herbata , później były kanapki , frytki i szaszłyki a na koniec krokiety i barszcz :) Edytowane 13 Lutego 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Krokiety i barszcz chyba są na każdej studniówce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Chyba na każdej, ale ja miałem barszcz podany dopiero chyba ok. 4 nad ranem :> ... do tego kotlety jakieś chyba odświeżane, nic nie jadłem oprócz obiadu na początku koło 21. Z jedzeniem był niewypał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Gdzie te zdjęcia? Tak się każdy deklarował a tu lipa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Z mojego miasta są tutaj : http://bochnianin.pl/index.php?szukaj=1 Mnie nie ma chyba na żadnej.. Kolegi nawet na klasowym nie ma choć stał koło mnie, chyba go ktos wyciął bo jestr puste miejsce :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Wczoraj/dziś dbyla sie kwocnu moja studnioweczka. Wszystko poszlo zgodnie z planem, czyli bylo zajebiscie! Swietna imprezka, a raczej bal. Wszyscy doskonale sie bawili przy grze orkiestry, choc byly tez osobniki grzejace ciagle tyleczek na krzeslach. Mimo braku osob towarzyszacych nie narzekalem na zbyt maja liczbe dziewczyn do wytanczenia. Te wygladaly z kolei olsniewajaco. Nie widzialem ze z anszego rocznika jest tyle lachonow, choc to pewnie z powodu tych czerwono-czarnych sukni ;p Z nauczycielami nie bylo zadnych problemow. Nawet potanczyli. Z alko tez nie bylo klopotow, straszyli straszyli ale nie sprawdzali nas, obsluga tez nie. Sala w Golebiewskim porazala swoja wielkoscia, mnostwa miejsca do tanczenia ale i do siedzenia, nikt sie o siebie nie obijal. Fotki powinny byc za pare dni na necie wiec linka napewno zarzuce ;p btw. ja chce nastepna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 btw. ja chce nastepna!odpukaj w niemalowane! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no oka a wiec sawyer http://img444.imageshack.us/my.php?image=im000113gq2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Jak narazie powoli schodza zdjecia z aparatow znajomych, jednak ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Tu jest jedno zdjecie mojej ekipki (choc brakuje 2 ziomow). Ja to ten drugi z lewej. Inne beda jak fotograf wrzuci cos na swoja stronke. Edytowane 20 Lutego 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 "emo xD" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 fajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Pozwole sobie odświezyć temacik, bo po co zakładać nowy. Jak tam przygotowania do studniówek? Wiem że jeszcze kupa czasu, choć ja mam 12 stycznia bo szkołe moją wykiwała stała miejscówka i musieli przyspieszyć. Jestem z Poznania a studniówkę mam w Domu Żołnierza (Marketanka) koło Starego Browaru. Jakby impreza była stypna to zawsze mozemy sie do SQ przenieść xD Koszt to 105zł/os. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 impreza w szkole, 250zl para najaktywniejszy ostatnio temat w szkole, trzeba bylo wczesniej myslec i o partnerkach sie nie martwic teraz ;d a no i mamy w niedziele 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) wg mnie najlepiej iść samemu :] z mojej byłej klasy na studniówce było 20 osób w tym 5 miało z sobą dziewczę :] (moja klasa to sami kolesie) ...najlepiej wybawili się ci którzy nie mieli na głowie drugiej osoby, zdecydowanie większa swoboda, a zabawa była wypas najlepsza na jakiej byłem ...nie żadne "balety" ,domówki ... to jest nic w porównaniu ze studniówką. ps orkiestra(zespół) musi być obowiązkowo, nie jakiś przy[gluteus maximus]s DJ Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Najlepiej bo sam przez swoją głupotę sie wkopałem w poloneza... wystarczyły do tego 3 słowa ("mi to wisi") i koleżanka łapiąca za słówka i teraz mam problem. Musze sie jakoś wykręcić z tego. Szczególnie ze moja panna nie będzie specjalnie szczęśliwa że z jakąś inną tańcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 HiS, masz bardzo rozbieżne poglądy. Z jednej strony optujesz za byciem singlem na 100dniowce, a z drugiej strony chcesz zespół, który gra raczej muzykę disco polo, taneczną.. A w dodatku patrząc z boku, DJ'a nazywasz przy[gluteus maximus]sem, a w avatarze masz Tiesto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...